ΚΟΣΜΟΣ. Μετά από μήνες εικασιών και φημών, η Όπρα Γουίνφρεϊ έβαλε ένα τέλος και παραδέχτηκε τελικά, πως κατέφυγε στη χρήση φαρμάκου προκειμένου να χάσει βάρος, συμπληρώνοντας πως η κίνηση αυτή αποτελεί μία «ανακούφιση».

Η Όπρα Γουίνφρεϊ ανέκαθεν μιλούσε ανοιχτά για το θέμα του βάρους της, καθώς κάποια στιγμή έφτασε να ζυγίζει 108 κιλά, ενώ νωρίτερα αυτή τη χρονιά είχε αναφερθεί στις διατροφικές της συνήθειες, οι οποίες σύμφωνα με την ίδια, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετά κιλά με την πάροδο των χρόνων.

Η νέα εικόνα της μάλιστα, στο σόου της Louis Vuitton, έκανε πολλούς να τη χαρακτηρίσουν «αγνώριστη». «Τώρα το χρησιμοποιώ (το φάρμακο) όπως νιώθω εγώ ότι πρέπει, ως ένα εργαλείο για να διατηρούμαι», δήλωσε στο People την Τετάρτη.

«Το γεγονός ότι υπάρχει μια ιατρικά εγκεκριμένη συνταγή, για τη διαχείριση του βάρους και της υγείας μου, μοιάζει με ανακούφιση, με λύτρωση, με δώρο και όχι με κάτι πίσω από το οποίο θα κρυφτώ και για άλλη μια φορά θα γελοιοποιηθώ.Έχω τελειώσει με τη διαπόμπευση από άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα από τον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

Ποιο φάρμακο χρησιμοποίησε η Όπρα Γουίνφρεϊ για να χάσει βάρος

Ωστόσο, η μεγάλη σταρ, δεν αποκάλυψε ποιο ακριβώς φάρμακο πήρε και αν ήταν όντως το φάρμακο τον διαβήτη τύπου ΙΙ, το οποίο έχει γίνει το αγαπημένο πολλών διασημοτήτων, προκειμένου να χάσουν βάρος.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε ότι έγινε πιο ανοιχτή στο να στραφεί σε ένα φαρμακευτικό προϊόν, μετά τη διεξαγωγή μιας συζήτησης με ειδικούς ιατρούς τον Ιούλιο, καθώς είχε αναφέρει πως πίστευε ότι τα φάρμακα ήταν η «εύκολη λύση».

«Συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα χρόνια, κατηγορούσα τον εαυτό μου για το υπερβολικό βάρος και ότι έχω μια προδιάθεση που δεν πρόκειται να ελέγξει καμία δύναμη θέλησης», τόνιζε.

Όπρα Γουίνφρεϊ: «Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία για μένα να ζήσω»

Η τηλεπαρουσιάστρια εξομολογήθηκε το πόσο μεγάλη επιτυχία έχει δει με το φάρμακο, σημειώνοντας δε, πως μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών πήρε μόνο μισό κιλό, «αντί να πάρει οκτώ κιλά όπως πέρυσι». Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο βάρος που επιθυμεί, δηλαδή στα 72 κιλά, όμως αναγνώρισε ότι τελικά «δεν έχει να κάνει με τον αριθμό». «Ήταν μια δεύτερη ευκαιρία για μένα να ζήσω μια πιο ζωηρή και ζωντανή ζωή», πρόσθεσε.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ανέφερε επίσης ότι τα φάρμακα ήταν απλώς μέρος μιας ευρύτερης θεραπείας, που περιλάμβανε διατροφή και γυμναστική.

«Είναι τα πάντα. Ξέρω ότι όλοι νόμιζαν ότι έπαιρνα μόνο φάρμακο, αλλά δούλεψα σκληρά. Ξέρω ότι αν δεν γυμνάζομαι επίσης και δεν φροντίζω για όλα τα άλλα πράγματα, δεν μου βγαίνει», τονίζοντας ότι η πεζοπορία τη βοήθησε να πετύχει τους στόχους στη γυμναστική της.

«Μπορώ να κάνω πεζοπορία τρία έως πέντε χιλιόμετρα κάθε μέρα και μια απλή πεζοπορία 10 χιλιομέτρων τα Σαββατοκύριακα. Νιώθω πιο δυνατή, πιο γυμνασμένη και πιο ζωντανή από ό,τι είχα νιώσει εδώ και χρόνια», είπε καταλήγοντας.

Υπενθυμίζεται ότι η Όπρα Γουίνφρεϊ πυροδότησε τις φήμες πως είχε στραφεί σε φαρμακευτικές ουσίες για να βοηθηθεί στην απώλεια βάρους, μετά από την εμφάνισή της με εμφανώς λιγότερα κιλά, χωρίς ωστόσο να παραδέχεται πως ήταν με τη βοήθεια φαρμάκων.

Με πληροφορίες από PageSix

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις