Όπως και άλλες χρονιές, έτσι και φέτος η Epic αναλαμβάνει τον ρόλο... Αϊ-Βασίλη για τους απανταχού PC gamers: το δικό της Δικτυακό κατάστημα τίτλων για H/Y, το Epic Games Store, προσφέρει από την Τετάρτη 13/12 έως και την Κυριακή 31/12 ένα πλήρες PC game δωρεάν κάθε μέρα. Έτσι, μέσα στον Δεκέμβριο και ως το τέλος του χρόνου, η αμερικανική εταιρεία θα έχει χαρίσει όχι λιγότερα από 17 PC games σε όλους, χωρίς κανένα κόστος, με μόνο προαπαιτούμενο την εγγραφή τους στο EGS.

Βέβαια για να μην... έχει αυταπάτες κανείς, η Epic προσφέρει όλα αυτά τα games δωρεάν προκειμένου να δίνει στο μεγάλο κοινό των PC gamers αφορμή να επισκέπτεται καθημερινά το Δικτυακό της κατάστημα, όπου γίνονται παράλληλα και οι εορταστικές εκπτώσεις της Epic με πολλές προσφορές σε PC games όλων των ειδών.

Η Epic πάντως έχει επαναφέρει και τα εκπτωτικά κουπόνια ύψους 33% που λαμβάνουν οι καταναλωτές κάθε φορά που αγοράζουν έναν τίτλο στο Δικτυακό της κατάστημα αξίας €14.99 ή ακριβότερο, ενώ για κάθε τέτοια αγορά η εταιρεία τούς επιβραβεύει επίσης με Epic Rewards Points της τάξης του 10% (τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν αργότερα σε μελλοντικές αγορές τους στο EGS).

Έτσι το κόστος απόκτησης πολλών τίτλων για PC η αλήθεια είναι πως μειώνεται σημαντικά - αν και βέβαια αυτό το... κυλιόμενο εκπτωτικό κουπόνι είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικός τρόπος για να συνεχίσει να αγοράζει κανείς games στο EGS ακόμη κι όταν αυτά που πραγματικά ήθελε, τα έχει ήδη αποκτήσει!

Μικρό πρακτικό... tip για maximum αξία στις αγορές στο EGS αυτό το διάστημα συγκεκριμένα: ακριβώς επειδή στο παρελθόν η Epic έχει προσφέρει πολλά ποιοτικά games στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων δώρων της - όχι φυσικά τίτλους τελευταίου τριμήνου του 2023, αλλά πολλούς τίτλους ΑΑΑ π.χ. του 2022 και 2021 - για νέα PC games έχει νόημα να αξιοποιήσει κανείς τα εκπτωτικά κουπόνια και τα Epic Rewards Points, ενώ για παλαιότερα να περιμένει μέχρι τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων στο EGS (10/1) για να τους αγοράσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποφύγει κανείς να καταβάλλει χρήματα τώρα για κάτι που η Epic ίσως προσφέρει δωρεάν μέσα στις επόμενες εικοσιπέντε ημέρες.

H προσφορά των 17 δωρεάν PC games από την Epic έχει ξεκινήσει ήδη με το Destiny 2 Legacy Collection, ένα σετ από τρία σημαντικά expansion packs για τον διάσημο Δικτυακό τίτλο της Bungie, αξίας €59.99. Με δεδομένο το γεγονός ότι το ίδιο το Destiny 2 προσφέρεται δωρεάν ούτως ή άλλως, το συγκεκριμένο δώρο ισοδυναμεί με εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού... από μόνο του. Για να δούμε τί άλλο μάς επιφυλάσσει για τις επόμενες 16 ημέρες το EGS, λοιπόν!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις