ΕΛΛΑΔΑ. «Πραγματικά όμως δεν με ενδιαφέρει» τονίζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Στην τηλεοπτική του επιστροφή αλλά και στην… υποτίμηση που ένιωσε κατά την περίοδο του Bachelor εστίασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη στον Alpha.

«Θα με δείτε σύντομα κάπου τηλεοπτικά για κάτι καινούργιο που ετοιμάζω και έχει να κάνει με την ιδέα μου για τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Τα φτιάχνω εγώ, έχω δώσει πάρα πολύ βάση εκεί και κάτι θα δείτε τηλεοπτικά που σχετίζεται με αυτό» τόνισε αρχικά ο όμορφος παρουσιαστής.

«Με έχουν υποτιμήσει επειδή συμμετείχα στο Bachelor αλλά δεν με ενδιαφέρει καν. Δεν το λέω εγωιστικά αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει.

Να με υποτιμήσει κάποιος, ο οποίος με γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια και ξέρει με τι ασχολούμαι, ένας κολλητός μου για παράδειγμα, εκεί θα με πειράξε»

«Να με υποτιμήσει κάποιος όμως που δεν με γνωρίζει, δεν θα με πειράξει αλλά έχω να πω ότι και από την αρνητική κριτική, το διάστημα που ήμουν τηλεοπτικά, έχω κερδίσει και κάποια πράγματα» εξήγησε, επίσης, ο Παναγιώτης Βασιλάκος στον Alpha.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις