ΚΟΣΜΟΣ. Ένα διασκεδαστικό «γεγονός» μπορεί να σταλεί με μήνυμα σε έναν φίλο ή να γίνει η αρχή μια συζήτησης με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Από περίεργους νόμους έως τυχαίες ιστορικές λεπτομέρειες, αυτά τα ενδιαφέροντα, δροσερά και εντελώς εκπληκτικά «γεγονότα» θα συναρπάσουν εσάς και τους φίλους σας!

Ακολουθεί μια λίστα από 10 «γεγονότα» που είμαστε (σχεδόν) σίγουροι ότι δεν τα γνωρίζατε:

  1. Τα φίδια μπορούν να βοηθήσουν στην πρόβλεψη των σεισμών. Μπορούν να αισθανθούν έναν επερχόμενο σεισμό από 75 μίλια μακριά, έως και πέντε ημέρες πριν συμβεί.
  2. Το αποτύπωμα του χεριού και οι πατημασιές μπροστά από το κινέζικο θέατρο του Λος Άντζελες, ξεκίνησαν τυχαία, όταν η ηθοποιός του βωβού κινηματογράφου, Norma Talmadge πάτησε σε νωπό τσιμέντο.
  3. Το χασμουρητό ενός ζώου βασίζεται στο πόσο μεγάλος είναι ο εγκέφαλός του. Όσο μεγαλύτερος είναι ο εγκέφαλος του, τόσο περισσότερο θα χασμουριούνται.
  4. Στην Ελβετία, είναι παράνομο να έχεις μόνο ένα ινδικό χοιρίδιο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ινδικά χοιρίδια είναι κοινωνικά ζώα και θεωρούνται θύματα κακοποίησης εάν είναι μόνα τους.
  5. Υπάρχουν περισσότερες μίνι φιγούρες Lego από ό,τι άνθρωποι στη Γη.
  6. Οι χειρούργοι που παίζουν βιντεοπαιχνίδια τουλάχιστον 3 ώρες την εβδομάδα είναι κατά 27% γρηγορότεροι και κάνουν 37% λιγότερα λάθη κάνοντας μια λαπαροσκοπική επέμβαση.
  7. Όταν το σελοφάν εφευρέθηκε το 1908, αρχικά προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί για την προστασία των τραπεζομάντιλων από τις διαρροές του κρασιού.
  8. Ο δήμαρχος μιας ιστορικής περιοχής στην Αλάσκα ήταν ένας γάτος ονόματι Stubbs που υπηρέτησε την πόλη μέχρι το θάνατό του το 2017.
  9. Στη δεκαετία του 1980, ο Fredric Baur, ο ιδρυτής της Pringles, ζήτησε να ταφεί σε ένα κουτί Pringles. Τα παιδιά του τίμησαν το αίτημα του.
  10. Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε μια ταφόπλακα με κωδικό QR. Ονομάζονται "Living Headstones" και εμφανίζουν σελίδες με φωτογραφίες, βιογραφικά βίντεο και σχόλια αγαπημένων προσώπων.
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις