ΣΠΑΡΤΗ. Η ταχυδρόμος του Άγιου Βασίλη, κάνει την τελευταία της στάση στη Σπάρτη σ’ ένα νέο, ονειρικό χώρο τη «Φωλιά», στην πλατεία του Νέου Κόσμου. Εκεί θα συναντήσει τα παιδιά για να συλλέξει τα όνειρά τους, πριν αναχωρήσει για τον τελικό της προορισμό τον μακρινό Βόρειο Πόλο και να τα παραδώσει στον Άγιο Βασίλη. Έχει ξεκινήσει το ταξίδι της, από την προηγούμενη Πρωτοχρονιά!

Το μεγάλο της όμως πρόβλημα είναι, ότι ποτέ δεν καταφέρνουν τα όνειρα να φτάσουν στο προορισμό τους. Χάνεται μέσα στις σκέψεις της, μπλέκει σε περίεργες ιστορίες, μπερδεύει το δεξιά με το αριστερά, της τυχαίνουν αναποδιές, μιλάει πολύ και έχει ένα κακό ελάττωμα, ότι … που και που ξεχνάει.

Το πολύ καλό; Έχει να διηγηθεί ιστορίες, από όλο τον κόσμο… Ο Άγιος Βασίλης, επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τεράστια υπομονή μαζί της, αποφάσισε να της δώσει μία τελευταία ευκαιρία.

Μοναδικός σκοπός της, είναι να μην απογοητεύσει τον Άγιο Βασίλη. Θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρο της; Θα φτάσουν στον προορισμό τα όνειρα των παιδιών, ώστε να πραγματοποιηθούν; Εσείς μπορείτε να γίνεται βοηθοί ονείρων και να την οδηγήσετε στον Άγιο Βασίλη;

*Η παράσταση «Ταχυδρόμος Ονείρων» δημιουργήθηκε με βάση τις θεωρίες του θεάτρου της Επινόησης (Devised Theater).

Σύλληψη - ερμηνεία: Φλώρα Καλομοίρη

Ενδυματολογική επιμέλεια: Ζέτα Πανταζή

Βοηθός παραγωγής: Φωτεινή Γάγκα

Φωτογραφίες: Δημήτρης Σαγιάννης

Μουσική επιμέλεια: Φλώρα Καλομοίρη

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας: 4 -11 ετών αλλά και για όποιον νιώθει παιδί μέσα του.

Πληροφορίες

Πότε: Τρίτη 2/01 στις 16.30,

Τετάρτη 3/01 στις 16.30 & 19.00,

Πέμπτη 4/01 στις 16.30

Πού: Στη « Φ Ω Λ Ι Α »

Μαραθώνος 1 & Χαμαρέτου γωνία, πλατεία Νέου Κόσμου Διάρκεια: 60’

Εισιτήριο : 5 ευρώ

Κρατήσεις : 6977152407 ( 12.00-14.00 & 18.00-20.00)

*περιορισμένος αριθμός θέσεων - απαραίτητη κράτηση

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη τη Vamvakou Revival – Αναβίωση Βαμβακούς , την ΕΘΟΛ( Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Λακωνίας) και την Οινογωσία.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις