Αναμένετε η κυκλοφορία της νέας sci-fi σειράς του Netflix "3 Body Problem”, η οποία δείχνει να πληροί όλα τα κριτήρια ώστε να διεκδικήσει μία θέση στη λίστα των κορυφαίων τηλεοπτικών φαινομένων, ανάμεσα στα "Breaking Bad", "The Wire", "Game of Thrones" κ.ά. Οι δημιουργοί του τελευταίου, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, σε συνεργασία με τον Αλεξάντερ Γου του "True Blood", ανέλαβαν την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Λίου Σισίν (Liu Cixin), και έφεραν εις πέρας μία παραγωγή εξαιρετικά μεγάλης κλίμακας, ανάλογη τoυ μεγέθους της ιστορίας που αφηγείται.

Ο Λίου Σισίν, μηχανικός και συγγραφέας, κατέθεσε μία από τις δημοφιλέστερες sci-fi λογοτεχνικές τριλογίες του 21ου αιώνα, με τίτλο "Remembrance of Earth's Past", η οποία χρονολογεί την ανακάλυψη της ανθρωπότητας σε ένα εναλλακτικό παρελθόν, παρόν και μέλλον, και την απειλή που εντοπίζει στην εξωγήινη ζωή του πλανήτη Trisolaris. Το "3 Body Problem" αποτελεί το πρώτο μέρος (με τον τίτλο του συχνά να χρησιμοποιείται για να αναφέρει ολόκληρη την τριλογία), με τα "The Dark Forest" και "Death's End" να ακολουθούν ως δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα.

Το "The 3 Body Problem" αφορά τη μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας στην Κίνα του 1960, η οποία καταλήγει στο επίκεντρο της έρευνας που διεξάγουν καταξιωμένοι ειδικοί και επιστήμονες στο παρόν, με σκοπό να αποτρέψουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Μία πολυεπίπεδη υπαρξιακή ιστορία που ξεπερνά τα όρια του χώρου και του χρόνου, παροτρύνοντάς μας να προβληματιστούμε σχετικά με το μέλλον της ανθρωπότητας ως σύνολο.

3 Body Problem

  • Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων

Μια μοιραία απόφαση της δεκαετίας του 1960 η Κίνα απηχεί στον χώρο και στο χρόνο μια ομάδα επιστημόνων στο παρόν, αναγκάζοντάς τους να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας.

  • Διάρκεια: 60’
  • Είδος: Περιπέτεια, Δράμα, Επιστημονική Φαντασία
  • Σκηνοθεσία: Minkie Spiro, Derek Tsang
  • Πρωταγωνιστούν: Saamer Usmani, Marlo Kelly, Jess Hong

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις