Θύελλα αντιδράσεων από την αποκάλυψη ότι ο στυγερός δολοφόνος της 20χρονης ήταν ο σύζυγός της. Το Πανελλήνιο σοκαρισμένο για το τι μπορεί να κρύβει μια σχέση, ένας γάμος ακόμα και μια, σατανικά, σχεδιασμένη δολοφονία.

Στο notospress.gr, σε χρόνο εξέλιξης δημοσιεύσαμε την είδηση και σχολιασμό, αποδίδοντας στον πρωταγωνιστή της είδησης, τον δολοφόνο το σκωπτικό ύφος και τίτλο, «Την σκότωσε γιατί την αγαπούσε» εντοπίζοντας έτσι το βασικότερο κατά την γνώμη μας στοιχείο που αναδείχθηκε τελικά. Ένας σύζυγος που ήθελε με κάθε τρόπο να δείξει, να παραπλανήσει και να πείσει ότι αγαπούσε και νοιαζόταν για την άδικα και πρόωρα χαμένη σύζυγό του.

Σε καμία περίπτωση το ρήμα «αγαπούσε» δεν αναφέρεται είτε σε πραγματική κατάσταση είτε υπονοεί σχέση ή αίσθημα καταγεγραμμένο, τουναντίον, έρχεται να καταδείξει με την σκωπτική γραφή που μπορεί να έχει - όχι ο τηλεοπτικός αλλά - ο έντυπος τύπος την διαστροφή και το απύθεμνο θράσος του συζύγου – δολοφόνου που ούτε λίγο ούτε πολύ φερόταν και νοιαζόταν σαν σύζυγος που «αγαπούσε» το θύμα του.

Πλείστες περιπτώσεις στο αστυνομικό ρεπορτάζ όπου ο δράστης προσπαθεί να πείσει είτε ότι λάτρευε το θύμα είτε ότι προέβη σε έγκλημα πάθους. Καταστάσεις που, όπως αποδεικνύεται, στη συνέχεια, αξίζουν της ειρωνείας, του χλευασμού και του ελεύθερου σχολιασμού. Ενίοτε και της συγγραφής στίχων κοινής αποδοχής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις