Nέα τροπή στα πολιτικά πράγματα και στο βάρος που σηκώνει αυτές τις ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Παππάς δημοσιοποίησε την απόφασή του να καταθέσει μήνυση «κατά της κυρίας που ψευδομαρτύρησε» εναντίον του και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετεί, στο ειδικό δικαστήριο. Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, τόνισε χαρακτηριστικά πως «ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ο Ν. Παππάς ωστόσο διαμηνύει ότι «τη Δευτέρα θα λάβουν εξώδικο και τα μέσα ενημέρωσης που δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε».

Οπότε έως ότου μάθουμε όλοι όλα όσα ελέχθησαν στο Ειδικό Δικαστήριο και έως ότου κατατεθεί μήνυση από τον Νίκο Παπά κατά της μάρτυρος κι ενδεχομένως κατά ΜΜΕ, δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε κανένα δημοσίευμα ή διαρροή απ΄ όπου και αν προέρχεται και καμία εκτίμηση περί διακίνησης μαύρου χρήματος, περί συναλλαγών πέραν της νομιμότητας, κ.λ.π. στην υπόθεση Καλογρίτσα.

Βέβαια η δημοσιογραφία δεν βασίζεται μόνον στο δια ταύτα μιας δικογραφίας ή μόνο στην τελική απόφαση μιας δικαστικής υπόθεσης. Εντοπίζουμε την άμεση αντίδραση του Νίκου Παπά που θεωρεί ότι θίγεται και τελούμε εν αναμονή αλλά δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε ούτε τα περί ψευδομαρτυρίας βασικής μάρτυρος στην υπόθεση Καλογρίτσα, όπως ο κ. Παπάς ισχυρίζεται, έως ότου και αυτό αποδειχθεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις