Να ήταν μόνο στα τρένα. Είναι παντού. Όπου βλέπεις και όπου δεν φαντάζεσαι. Πάντα υπάρχει ένας «σταθμάρχης» που θα αφήσει να περάσει το κακό…

Πολιτική, Αυτοδιοίκηση, Κοινωνία, Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια, Οικονομία, Συγκοινωνία, Εκκλησία, Εργασία… Σε κάθε τομέα υπάρχουν οι «σταθμάρχες» που αντί να νοιάζονται για τις ψυχές που κουβαλούν τα τρένα θα αναζητούν σουβλάκια και μπύρες. Πάντα θα υπάρχουν οι «σταθμάρχες» που αντί να φροντίζουν για το καλό θα αφήνουν το κακό να παραμονεύει τον αθώο και ανυποψίαστο άνθρωπο.

Οι παλιές νοικοκυρές λέγανε ότι η συνταγή, για να πετύχει, θέλει πρώτα καλά υλικά, μετά την τέχνη και πάνω απ΄ όλα μεράκι γι’ αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις και αγάπη γι΄ αυτούς που θες να το προσφέρεις.

Στην Ελλάδα σήμερα διαθέτουμε, ίσως, μόνο τα αγνά υλικά. Τέχνη, μεράκι και αγάπη δεν υπάρχει. Αυτοί που πρέπει δεν είναι μερακλήδες της ζωής και δεν μας αγαπούν.

Αν υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος που στην Ελλάδα του Μαρτίου 2023 είπε «ε και;» τότε ας είμαστε σίγουροι ότι πάντα κάποιος «σταθμάρχης» θα απειλεί τη ζωή, την ευτυχία και την προκοπή μας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις