Αληθεύει ότι οι νέες ταυτότητες θα δοθούν με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία «αδελφή» της Singular Logic; Πάνω από 500 - 600 εκατομμύρια ευρώ.

Αληθεύει ότι το σύνολο των υπηρεσιών Υγείας στο λεκανοπέδιο Αττικής θα περάσει σε Διεθνείς Ομίλους και τα δημόσια νοσοκομεία θα μείνουν υποβαθμισμένα για τον λαό; Έτσι θα εξυπηρετηθεί ο Vips Τουρισμός.

Αληθεύει ότι οι παροχές προς δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους και άνεργους θα πέφτουν βροχή αλλά θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο οι, ενοχλητικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες που θα πρέπει να αυξήσουν τους μισθούς; Γιατί επιδοτείται η ανεργία και όχι η εργασία;

Αληθεύει ότι η υποβάθμιση της συνθήκης της Λωζάνης ανοίγει την πόρτα για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου; Γι’ αυτό είναι απολύτως ικανοποιημένοι οι Αμερικάνοι.

Αληθεύει ότι όσα θα μας πουν ότι θα κερδίσουμε από την μείωση στρατιωτικών δαπανών τα έχουμε ήδη χάσει από την υποβάθμιση των περιουσιών μας και της χώρας μας; Μην τα βάλεις με Εβραίο σε παζάρι.

Αληθεύει ότι Αθήνα και Πειραιάς θα αλλάξουν χέρια γιατί ο τόπος θα ξαναγίνει διαμαντόπετρα στη γης το δαχτυλίδι; Τέτοια δακτυλίδια δεν μπορούν να φορούν οι Έλληνες.

Αληθεύει ότι πρέπει να φοβάσαι τους πολιτικούς όταν σου φέρνουν δώρα. Γιατί η Τροία δεν «έπεσε» με 10 χρόνια πόλεμο αλλά από έναν ξύλινο Δούρειο Ίππο…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις