Επειδή το διαδίκτυο ξεσαλώνει και οι ιθύνοντες το λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους ας γράψουμε κι εμείς, ως αρθρογράφοι μιας άλλης εποχής την άποψη μας.

Τεράστιες οι ευθύνες της Περιφέρειας Πελοποννήσου αφού στα όριά της είναι ο δρόμος που εξελίχθηκε το πρόβλημα. Και αν οι ιθύνοντες αλλά και οι υπεύθυνοι δεν έχουν προβλέψει ότι στο εξής είναι πολύ πιθανή η ανάφλεξη ενός από τα εκατοντάδες βυτία που κινούνται στην Ε.Ο. θα έπρεπε τουλάχιστον να έχουν ένα σχέδιο υποβοήθησης και στήριξης των πολιτών που για οποιονδήποτε λόγω ενδέχεται να εγκλωβιστούν για ώρες σε συνθήκες καύσωνα ή παγετού. Φαίνεται ότι το «σύστημα» Μητσοτάκη δεν διδάχθηκε τίποτα από το πάθημα της Αττικής Οδού.

Αθηνών - Κορίνθου 2023:

  • Αυτοκίνητο με επιβάτες που έχασαν πτήση ή δρομολόγιο πλοίου. Λίγο το κακό.
  • Αυτοκίνητο με ηλικιωμένους με αναπνευστικά προβλήματα που πρέπει να φθάσουν έγκαιρα στον προορισμό τους. Κακό.
  • Αυτοκίνητο με βρέφος που έχει άμεση ανάγκη κίνησης. Μεγάλο κακό.
  • Ασθενοφόρα, λεωφορεία, βαν, ψυγεία, όλα στη σειρά;

Δεν υπάρχει πρόβλεψη για ανακοπή της κίνησης; Δεν είναι πρώτη φορά. Πυρκαιά να πιάσεις στα πέριξ η κυκλοφορία σταματά. Τι σημαίνει όταν η Αστυνομία λέει ότι «προτείναμε άλλη πορεία αλλά κάποιοι δεν την ακολούθησαν κι έτσι έχει μποτιλιάρισμα;». Δεν επιβάλει η Αστυνομία τη λύση;

Η «κατανόηση» από τις αρχές δεν αρκεί για να κάνει την ταλαιπωρία λιγότερη ούτε και τα ελεύθερα διόδια αλλάζουν τις εντυπώσεις.

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Περιφερειάρχα, Στρατηγέ της ΕΛΑΣ, η Ελλάδα έχει τόσο οξεία κίνηση στους δρόμους της μια φορά τον χρόνο, την επομένη του 15Αύγουστου… Κρίμα!

Στην Ελλάδα του 2023 δεν θα έπρεπε να γινόμαστε θεατές - όχι ενός φλεγόμενου βυτιοφόρου (αυτό μπορεί να συμβεί) – ΟΣ 1αλλά μιας κρατικής μηχανής και πάλι αιφνιδιασμένης και ανήμπορης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις