ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σε πλειστηριασμό ξενοδοχείο στην Καλαμάτα. Ο πλειστηριασμός αναρτήθηκε χθες και αφορά το ξενοδοχείο «Galaxy Hotel». Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός είχε αναρτηθεί για πρώτη φορά στην πλατφόρμα το 2021. Το νέο σφυρί, που -εάν δεν υπάρξει αναστολή της διαδικασίας- έχει προγραμματιστεί για τις 10 Απριλίου 2024, έχει επισπεύδουσα τη Cepal, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς παραμένει στις 981.954 ευρώ.

Πρόκειται για τετραώροφο ξενοδοχείο με δώμα, κλασικού τύπου, κατηγορίας 2 αστέρων, δυναμικότητας 35 δωματίων και 67 κλινών, σύμφωνα με το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο επιφανείας 372,4 τ.μ., εντός σχεδίου Καλαμάτας, κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Το μείζον κτίριο που καταλαμβάνει όλο το οικόπεδο και το οριοθετεί, έχει συνολική επιφάνεια 1.273,20 τ.μ. Συγκεκριμένα η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελείται από:

Το ισόγειο επιφανείας 360,20 τ.μ. το οποίο αναλύεται στα ακόλουθα:

i) τον κεντρικό χώρο 334,55 τ.μ. που είναι μισθωμένος από τρίτους (χώροι υποδοχής, αίθουσα αναμονής, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα κ.λπ. του ξενοδοχείου) και

ii) έναν χώρο εμβαδού 25,65 τ.μ. που περιλαμβάνει έναν χώρο γραφείο διευθυντή και το κλιμακοστάσιο. Προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου ο χώρος αυτός έχει ενοποιηθεί με τους όμορους μισθωμένους χώρους του ξενοδοχείου που περιγράφονται παραπάνω. Ο πρώτος (1ος), δεύτερος (2ος) και τρίτος (3ος) όροφος είναι επιφανείας 291 τ.μ. έκαστος καθώς υπάρχει και στάθμη δώματος με επιφάνεια 40 τ.μ. εκ των οποίων τα 25,14 τ.μ. προβλέπονται στην Ο.Α.

Εις βάρος της ίδιας εταιρείας έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα ξεχωριστός πλειστηριασμός που αφορά μια αυτοτελή, ανεξάρτητη, οριζόντια ιδιοκτησία – αποθήκη υπογείου, επιφανείας 143,00 τ.μ., πολυώροφης οικοδομής κτισμένης επί οικοπέδου εκτάσεως κατά τον τίτλο κτήσης 374,71, κατά δε το κτηματολογικό φύλλο 377,00 τ.μ., που βρίσκεται στην Καλαμάτα, επί της οδού Αναγνωσταρά αρ. 20 κατά τον τίτλο κτήσης, κατά δε το κτηματολογικό φύλλο επί της οδού Ιωάννου Αναπλιώτη αρ. 20. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το συγκεκριμένο ακίνητο έχει οριστεί στις 38 χιλ. ευρώ.

Πηγή: capital.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις