ΑΡΚΑΔΙΑ. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας οργάνωσε ενημέρωση των δημοσιογράφων, την Τετάρτη 29 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων στην Τρίπολη. Στόχος της ενημέρωσης να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα εξής:

Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρήσεων Μεγαλόπολης προς τις επιχειρήσεις. Τα προγράμματα δωρεάν κατάρτισης εργαζόμενων και ανέργων που υλοποιεί το Κέντρο Δεξιοτήτων Μεγαλόπολης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ Γιάννης Τρουπής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για τον ρόλο του Επιμελητηρίου στην προσπάθεια συμμετοχής όλο και περισσότερων δικαιούχων στα Προγράμματα αλλά και στον απώτερο σκοπό που είναι η ταχύτατη απορρόφηση, αφομοίωση και γείωση κάθε αναπτυξιακής ευκαιρίας στην Αρκαδία.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις