ΠΑΤΡΑ. Μειώνουμε το χρέος στη χώρα πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Οι ευκαιρίες για την Ελλάδα είναι τεράστιες αρκεί να υπάρχει πολιτική σταθερότητα. Η Αντιπολίτευση πολύ συχνά μου δίνει την αίσθηση ότι και δεν έμαθε τίποτα και δεν ξέχασε τίποτα. Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης μιλώντας στην εκπομπή «Metropolis» του Ionian TV.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάτρα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια περίοδο σημαντικών ευκαιριών, έχοντας πλέον κατακτήσει την πολιτική και οικονομική σταθερότητα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Metropolis» του Ionian TV, ο κ. Πιερρακάκης υπογράμμισε ότι η χώρα και οι περιφέρειές της πρέπει να συνεχίσουν να επενδύουν στην ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και τη δημιουργία νέων προοπτικών, προειδοποιώντας παράλληλα ότι το κεκτημένο της πολιτικής σταθερότητας δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις