Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει για τις εκθέσεις, τις εμπορικές αποστολές και τις εκδηλώσεις επιχειρηματικού ενδιαφέροντος που θα πραγματοποιηθούν στο εσωτερικό και εξωτερικό:

• Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και η Πρεσβεία της Ταϊβάν στην Αθήνα διοργανώνουν ημερίδα με θέμα την «Παρουσίαση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών για την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας Ελλάδος-Ταϊβάν». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ, Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού, 1ος όροφος.

• Ο ΟΠΕ διοργανώνει την ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση ISM 2012 που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία από τις 29/1/2012 έως 1/2/2012. Προϊόντα που θα προβληθούν: γλυκά, προϊόντα σοκολάτας, μπισκότα, snacks, παγωτά, είδη ζαχαροπλαστικής, private lebel. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ism-cologne.com & www.hepo.gr.

• Η 3η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών θα πραγματοποιηθεί 11-13/7/2011 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.verticom.gr.

• Η Πανελλήνια Γενική Ένωση Ελληνικών Προϊόντων Καινοτομίας διοργανώνει Παρουσιάσεις Εφευρέσεων και Καινοτόμων Ιδεών στην Αθήνα, 18-29/7/2011 και τη Διεθνή Έκθεση Εφευρέσεων και Καινοτόμων Ιδεών στην Αθήνα, 3-6/11/2011. Πληροφορίες στο τηλ. 2106441850.

• Η εταιρία Compass Expo Ltd έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα www.HermesMarket.com στην οποία γίνεται προώθηση προϊόντων μέσω διαδικτύου σε όλον τον πλανήτη.

• Η 5η Διεθνής Έκθεση Ecotec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα θα πραγματοποιηθεί 15-18/03/2012 στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ecotec-exhibition.gr.

• Το 1ο Φεστιβάλ-Έκθεση Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου 2011 θα πραγματοποιηθεί 25-27/11/2011 στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.tradiotionalproducts.gr.

• Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος & Κρέατος (ΕΛΟΓΑΚ) διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 21-23/10/2011 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.edpa.gr.

• Εκθέσεις στην Τουρκία:

1. Bursa Agriculture and Stockbreeding Fair αφορά σπόρους, φυτοφάρμακα, τεχνολογίες κλπ, στη Μπούρσα, 14-18/09/2011.

2. Euroasia Packaging-Istanbul Food Teck 2011, αφορά τρόφιμα, συσκευασίες τροφίμων, μηχανές κονσερβοποίησης κλπ, στην Κωνσταντινούπολη, 15-18/09/2011.

3. Kondokum 2011, αφορά καλούπια, πλαστικά, μηχανήματα πλαστικών για συσκευασία & παραγωγή πλαστικών, Κόνια, 17-20/11/2011.

4. Comvex-Logist 2011, αφορά επαγγελματικά οχήματα, λεωφορεία & εξαρτήματα, μεταφορές, συσκευασία, φόρτωση κλπ, Κωνσταντινούπολη, 24-27/11/2011.

5. Bursa Metal Processing Techeleco-Sheet Metal Processing, αφορά λαμαρίνες, σωλήνες, μηχανήματα επεξεργασίας & τεχνολογίας, Μπούρσα, 1-4/12/2011.

6. Foodist-Mamtech-Horeca 2011, αφορά τρόφιμα-ποτά, Κωνσταντινούπολη, 8-11/12/2011.

7. Agro Eurasia-Eurasia Stock Breeding-Tractor Subcontracting-Wateco Fairs, Κωνσταντινούπολη, 15-18/12/2011.