ΛΑΚΩΝΙΑ. Μετά την παραίτηση του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Πανδή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λακωνίας σε συνεδρίασή του την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου διενήργησε εκλογές σύμφωνα με την επιμελητηριακή νομοθεσία και εξέλεξε ως Πρόεδρο του Επιμελητηρίου την κα Δερτιλή Βασιλική. Η νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Δερτιλή Βασιλική Πρόεδρος
Παναρίτης Ιωάννης Α΄ Αντιπρόεδρος
Αθανασιάδης Ηλίας Β΄ Αντιπρόεδρος
Γιαννακάκος Βασίλειος Γεν. Γραμματέας
Ηλιόπουλος Σωτήριος Οικ. Επόπτης


Η νέα Διοικητική Επιτροπή ανέλαβε τα καθήκοντά της χθες Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. Η νέα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κα Δερτιλή Βασιλική έκανε την εξής δήλωση:

«Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας έχοντας βαθιά συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί στη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα, ο τόπος μας και οι επιχειρήσεις του. Θέληση και πρόθεσή μου είναι να κρατήσω ψηλά τον επιμελητηριακό θεσμό, να συμβάλω στον εκσυγχρονισμό του και να προσθέσω το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια του προηγούμενου Προέδρου και όλης της διοίκησης να αναγάγει καθημερινά το Επιμελητήριο Λακωνίας ως αρωγό του λακωνικού επιχειρείν.

Η εικοσάχρονη και πλέον πείρα μου στα επιμελητηριακά δρώμενα, η θέληση και το μεράκι σε συνδυασμό με τη στήριξη της Διοικητικής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Επιμελητηρίου όλα αυτά τα χρόνια, είναι δεσμός για τη συνεχή ενεργοποίησή μου.

Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου που με εμπιστεύτηκε και δεσμεύομαι να συνεχίσω το έργο του προηγούμενου Προέδρου κ. Κώστα Πανδή με το ίδιο συναδελφικό και θετικό πνεύμα για να εξακολουθεί το Επιμελητήριο Λακωνίας να είναι πρωτοπόρο, δύναμη ανάπτυξης, ενότητας και στήριξης των μελών του.»