ΛΑΚΩΝΙΑ. Επιστολή της Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Λακωνίας στον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, αρμόδιο για το ΕΣΠΑ, κ. Χαρίτο με την οποία ζητά την ένταξη βρεφονηπιακών σταθμών του ΚΑΔ στο ΕΣΠΑ. Η επιστολή κοινοποιείται στους Βουλευτές του νομού, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, τα Επιμελητήρια της Χώρας, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιοκτητών Παιδικών Σταθμών και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«κ. Υφυπουργέ,

Συμπληρωματικά της επιστολής με αρ. πρωτ. 3929/Φ2702 και ύστερα από αιτήματα που λάβαμε από τα μέλη που δραστηριοποιούνται στην παροχή παιδαγωγικών υπηρεσιών προσχολικής αγωγής και διαπαιδαγώγησης βρεφών και παιδιών ηλικίας μέχρι την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, ζητάμε να δοθεί η δυνατότητα και σε αυτούς του ΚΑΔ να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ.

Η συμβολή των επιχειρήσεων αυτών είναι σημαντική καθώς αφενός απασχολούν μεγάλο αριθμό προσωπικού και αφετέρου διευκολύνουν τους νέους γονείς να συνεχίσουν την εργασία τους. Η ένταξή τους στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα βελτίωνε τις υποδομές τους και θα αναβάθμιζε τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Βασιλική Δερτιλή»