Στις 15 και 19 Μαρτίου η διανομή πατάτας των Βουρβούρων στη Σπάρτη
Την Πέμπτη 15 Μαρτίου από τις 7.30 το πρωί θα ξεκινήσει η διανομή της πατάτας Βουρβούρων στον χώρο του πάρκιν του «Ατλάντικ». Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση στο Δήμο μέχρι τις 10 Μαρτίου κι είναι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Σπάρτης και της Δημοτικής Ενότητας Μυστρά μπορούν να παραλαμβάνουν τα 20κιλα σακιά με 6 ευρώ το κάθε ένα και με βάση την αίτησή τους.
.
Οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν καταθέσει αίτηση μετα την 10η Μαρτίου (από Σπάρτη και Μυστρά) θα παραλάβουν την πατάτα από τον ίδιο χώρο την Δευτέρα 19 Μαρτίου.
Για τους δικαιούχους των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Σπάρτης θα υπάρξει ανακοίνωση από τον Δήμο, ενώ όπως ενημέρωσε το notospres.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Καρμοίρης η διανομή θα γίνει με αυτοκίνητο των παραγωγών στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.
Υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στα Βούρβουρα (χιόνι).
Σήμερα (14/3) ο Δήμος Σπάρτης σταμάτησε να δέχεται αιτήσεις δημοτών αφού ήδη η παραγγελία έχει φθάσει τους 150 τόνους.
Αν υπάρξει ζήτηση τότε ο Δήμος θα στραφεί και σε άλλες περιοχές που παράγουν πατάτα.