Ενημέρωση των εξαγωγικών, κυρίως, επιχειρήσεων για την εφαρμογή των προβλέψεων της Συμφωνίας ΕΕ-Η.Β θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακή εκδήλωση απο το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Enterprise Greece, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων

ΕΛΛΑΔΑ. Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Enterprise Greece, το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Ε.Ε. ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Ενημέρωση ελληνικών επιχειρήσεων για τις κύριες μεταβολές από 01.01.2021» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 από 14.00-17.00.

Συμμετέχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και Προέδρου της Enterprise Greece κ. Γιάννης Σμυρλής.

Το webinar στοχεύει στην ενημέρωση των εξαγωγικών, κυρίως, επιχειρήσεων για την εφαρμογή των προβλέψεων της Συμφωνίας ΕΕ-Η.Β. καθώς και στην απάντηση στοχευμένων ερωτήσεων που θα τεθούν από τις ίδιες τις επιχειρήσεις και αφορούν στις θεματικές: τελωνειακές διαδικασίες - δασμοί - φορολογία - πιστοποιητικά, εμπορευματικές μεταφορές - ηλεκτρονικό εμπόριο - τι ισχύει με τη Β. Ιρλανδία, ενδοεταιρική απασχόληση - μετακίνηση εργαζομένων.

Για τη διευκόλυνση της συζήτησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν γραπτώς τα ερωτήματά τους, έως 12.2.2021,κάνοντας την εγγραφή τους εδώ