ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις εξαγωγικές επιχειρήσεις / μέλη του, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τα 5 Επιμελητήρια της Περιφέρειας διοργανώνουν την προβολή των εξαγωγικών επιχειρήσεων στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη τις 11 με 19 Σεπτεμβρίου.

Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 85η ΔΕΘ

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα προβληθούν τα εξαγώγιμα προϊόντα και οι εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Οι Λάκωνες εξαγωγείς

Οι Λάκωνες εξαγωγείς ελαιόλαδου, ελαιών, οίνου, χυμών και μελιού μπορούν να αποστείλουν τα προς προβολή προϊόντα τους, καθώς και έντυπο διαφημιστικό υλικό στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως τις 25 Αυγούστου 2021, συσκευασμένα, με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου όσο και των στοιχείων της επιχείρησης και το Επιμελητήριο θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στην Περιφέρεια κι από εκεί θα μεταφερθούν στην έκθεση όπου προσωπικό της Περιφέρειας θα φροντίσει για την τοποθέτηση και την προβολή τους στο περίπτερο 200τμ, Hall 13, stand 16.

Στο περίπτερο θα υπάρχει οθόνη όπου το κάθε Επιμελητήριο θα φροντίσει για την προβολή της περιοχής του.

Το Επιμελητήριό Λακωνίας έχει ήδη δημιουργήσει βίντεο για την προβολή των τουριστικών προορισμών, επιχειρήσεων και προϊόντων της Λακωνίας.

Πληροφορίες

Για τυχόν ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα, 2733022279, 2733029006 εσωτ. 5, κα Γκαραβέλη, και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις