ΕΛΛΑΔΑ. Σειρά συναντήσεων είχε την Πέμπτη 21/7, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

  • Με τον Άδωνη

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, και τον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Παπαθανάση, με τους οποίους και συνεργάστηκε για την προοπτική ανάληψης από τον ΕΦΕΠΑΕ σημαντικού μέρους αξιολογήσεων των επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση και με τον υφυπουργό Ιωάννη Τσακίρη με τον οποίον και συζήτησε τις οργανωτικές αλλαγές και τις νέες προοπτικές του ΕΦΕΠΑΕ για την νέα Προγραμματική Περίοδο και τη συνεργασία του με το Υπουργείο σε θέματα που αφορούν το νέο ΕΣΠΑ.

Ακολούθησε συνάντηση και με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΑ, Γιώργο Ζερβό, στην οποία «…διευκρινίστηκαν λεπτομέρειες της συνεργασίας στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα».

  • Συγχαρητήρια

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ δέχθηκε την ευαρέσκεια και συγχαρητήρια από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου «…για τις μέχρι σήμερα επιτυχημένες ενέργειες που σημειώθηκαν κατά την χρονιά που πέρασε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις