ΛΑΚΩΝΙΑ. Η εταιρεία nrg προσηλωμένη στο στόχο της να αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενέργειας στην Ελλάδα, εφευρίσκει νέους τρόπους και καινοτόμες πρακτικές για να δώσει στους πελάτες της, το πιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της, έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στον ενεργειακό κλάδο και συγκεκριμένα αυτόν της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι πελάτες, ανάλογα με το είδος των αναγκών τους, αποκτούν μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, που δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί σε άλλον πάροχο της χώρας μας.

Οι εξαιρετικές προσφορές της εταιρείας ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των καταναλωτών και συγκεκριμένα για τις οικιακές και ιδιωτικές τους ανάγκες.

Πλέον κάθε τύπος καταναλωτή μπορεί να πετύχει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων με την αλλαγή προμηθευτή ρεύματος και συγκεκριμένα, ακολουθώντας ένα από τα δεκάδες προγράμματα της nrg.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε σημαντικό ετήσιο όφελος στην ετήσια κατανάλωσή σας, χωρίς πλέον να ανησυχείτε για επιπλέον επιβαρύνσεις στον προυπολογισμό σας.

Εκτός από το κριτήριο της τιμής, το ηλεκτρικό ρεύμα της εταιρείας nrg, πλαισιώνεται από εξαιρετική εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και προσφορά επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Η μετάβαση στον πάροχο της nrg πλέον γίνεται άμεσα, ώστε να απολαύσετε το συντομότερο δυνατόν τα δεκάδες οφέλη της.

Γιατί η nrg αποτελεί μια νέα τάση ζωής.

nrg - Εξουσιοδοτημένος συνεργάτης Παναγιώτης Μπεμπέτσος (fb)

Σπάρτη. Κ. Παλαιολόγου 111

Τ. 27310 25900

Κ. 6970 658651

Email: bebetsos@gmail.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις