ΣΠΑΡΤΗ. Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε,

  • ημερίδα-σεμινάριο με θέμα, «ΕΙΔΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Φ.Ε. 2022 (Κ.Φ.Ε. Ν.4172/2013) – ΑΛΛΑΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ»
  • στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τ.Ο.Δ.Α. τού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,
  • την Τετάρτη (3/5),
  • στη Σπάρτη.

Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Αντώνης Νασόπουλος, Οικονομολόγος MSc – Φοροτεχνικός.

Παρουσίες

Στην ημερίδα, παρευρέθηκαν ο κοσμήτορας του Τ.Ο.Δ.Α. Γεώργιος Κυπραίος, ο πρόεδρος του 11ου Παραρτήματος του Ο.Ε.Ε. Γιάννης Μαρινόπουλος, ο γραμματέας 11ου Παραρτήματος του Ο.Ε.Ε. Πάνος Κρητικός, διδάσκοντες του Τ.Ο.Δ.Α., υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. Σπάρτης, πλήθος λογιστών και εργαζόμενων σε λογιστικά γραφεία καθώς και σημαντικός αριθμός φοιτητών του τμήματος.

Ευχαριστίες

Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας (Ε.Φ.Λ.), ευχαριστεί «…όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της τόσο ενδιαφέρουσας ημερίδας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον κοσμήτορα κ. Κυπραίο για τη φιλοξενία και τον κ. Νασόπουλο που για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην πόλη μας για την ενημέρωση των συναδέλφων.

Η συνεργασία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου, με όλα τα τμήματα οικονομικής κατεύθυνσης του ΠΑ.ΠΕΛ., επισφραγίστηκε σήμερα με την ουσιαστική συμβολή του Κοσμήτορα του Τ.Ο.Δ.Α. Κου Γιώργου Κυπραίου.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις