ΣΠΑΡΤΗ. Σημαντική ποσότητα τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σπάρτης προσέφερε ο Σύλλογος Παραγωγών – Πωλητών Νομού Λακωνίας.

Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν από τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού δίνοντας προτεραιότητα σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά και σε μονογονεϊκές οικογένειες, ενώ μέρος αυτών παραχωρήθηκε στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, προκειμένου να στηριχθεί το πρόγραμμα ημερήσιας σίτισης.

Η πρωτοβουλία του Κοινωνικού Παντοπωλείου σχετικά με τη διανομή τροφίμων σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού για να συμβάλλει στην ανακούφιση οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργία Ζαχαράκη Αναστασοπούλου για την παροχή προϊόντων όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μέλι και ελιές, τα οποία έφθασαν σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.