ΣΠΑΡΤΗ. Με κοινή ανακοίνωσή τους, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος του Δήμου Σπάρτης, χαιρετίζουν την απεργιακή συγκέντρωση των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών Λακωνίας, που πραγματοποιήθηκε στις 7/4.

Η κοινή ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Λακωνίας και η διοικούσα Επιτροπή του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Σπάρτης, χαιρετίζουν τη μαζική απεργιακή συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Απρίλη από τους παραγωγούς και έμπορους λαϊκών αγορών Λακωνίας, στον χώρο της λαϊκής αγοράς στην Σπάρτη, ενάντια στο νομοσχέδιο τερατούργημα που προωθεί η Κυβέρνηση.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Βρουλίτης Βασίλης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικο Συλλόγου Λακωνίας και Γραμματέας της Ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου τόνισε ότι οι βιοπαλαιστές παραγωγοί και μικρομεσαίοι έμποροι των λαϊκών αγορών δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα θετικό από το νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ανάπτυξης, γιατί δεν είναι για τα δικά τους συμφέροντα, αλλά για τα συμφέροντα εταιριών που θα τους στείλουν στην ανεργία.

Καλούμε όλους τους βιοπαλαιστές παραγωγούς και μικρομεσαίους εμπόρους των λαϊκών αγορών να μην κάνουν πίσω από το δίκαιο αίτημα να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Δεν υποχωρούμε, Δεν συμβιβαζόμαστε

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ».