ΣΠΑΡΤΗ. Αίτημα των δημοτών ήταν, λοιπόν, «… η επανεγκατάσταση της περικεφαλαίας του Λεωνίδα, που τόσο αγαπήθηκε…», στον κυκλικό κόμβο προς Γύθειο, στη Σπάρτη, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Δήμο!

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται πως, «…Έπειτα από αιτήματα των δημοτών μας, στον κυκλικό κόμβο προς το Γύθειο, πραγματοποιήθηκε η επανεγκατάσταση της περικεφαλαίας του Λεωνίδα που τόσο αγαπήθηκε».

Περαιτέρω, ο Δήμος Σπάρτης διατρανώνει πως, «…Ο τουρισμός μαζί με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό μπορεί να εξελιχθούν στις βαριές μας “βιομηχανίες”!».

Έτσι, όπως γνωστοποιήθηκε, «ολοκληρώθηκε και ο Πασχαλινός στολισμός του Δήμου μας… ο οποίος θα δώσει μια χαρούμενη νότα στη μουδιασμένη ατμόσφαιρα της πανδημίας».

Την Παρασκευή 23/4, «…πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου από την Αντιδήμαρχο Γεωργία Ζαχαράκη, για το Πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης.

Στη συνέντευξη συμμετείχε και ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Σωτήριος Βαρελάς, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο μέρος του σχεδίου Στρατηγικού Μάρκετινγκ για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας, που αφορά το κομμάτι της έρευνας».

Περαιτέρω, οι κ.κ. Πέτρος Δούκας, Χρήστος Κανακάκος, Σταύρος Περγαντής και Ιωάννης Ράλλης επισκέφτηκαν το «…καλοδιατηρημένο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο γήπεδο μπάσκετ στα Αλέσια Σπάρτης όπου συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας του γηπέδου», καθώς και

«…το γήπεδο μπάσκετ στου Γούναρη, όπου έγινε επίβλεψη των εργασιών ανακαίνισης και διαγράμμισης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αυτήν την εβδομάδα».

Τέλος, ένα καλαθοφόρο IVECO, προστέθηκε στο ενεργητικό του Δήμου.

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]