ΣΠΑΡΤΗ. Ήταν 29 Απριλίου του 2018 όταν έπεσε σαν κεραυνός η είδηση για τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου. Η τριανδρία πλέον βίωνε το αμείλικτο κτύπημα. Τα αδέλφια Κώστας, Παύλος και Θανάσης θα χώριζαν για πάντα…

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος, αδελφός του Παύλου και του Θανάση, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (29/4/2018) σε ηλικία 85 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν ο πράος της οικογένειας. Γλυκύς άνθρωπος με ήθος που ξεχώριζε. Ακραιφνής Παναθηναϊκός κι ο ίδιος, αν και δεν ενεπλάκη ποτέ με τα διοικητικά της ΚΑΕ.

Μαζί με τα αδέλφια του Παύλο και Θανάση δημιούργησε την «ΒΙΑΝΕΞ» και ουσιαστικά έριξε όλο το βάρος στην εταιρεία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του αδελφού τους.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος ποτέ δεν επιδίωξε την προβολή, ενώ ήταν γαλουχημένος τα με ίδια ιδεώδη που πρέσβευαν και τα αδέλφιά του.

Ανήκει στους πετυχημένους της μετακατοχικής Ελλάδας που είχαν το ήθος του αγωνιστή και την σεμνότητα του έντιμου. Ένα βασικό του προσόν η συνεργατικότητα και το χάρισμα να ακούει…

Τα τρία αδέλφια έχουν αφήσει ανεξίτηλη την προσφορά τους σε πλήθος έργων και ενεργειών αλλά ιδιαίτερα στη Σπάρτη απ΄ όπου η καταγωγή τους είχαν αφήσει την αθόρυβη ευεργεσία τους.