ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Επισκέπτης στη Λακωνία βρέθηκε της Κυριακή 9/5, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης έκανε αυτοψία σε έργα ασφαλτοστρώσεων που υλοποιούνται, ενώ είχε συναντήσεις στην Μονεμβάσια με τη Δημοτική Αρχή και άλλους παράγοντες.

Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης είχε σύσκεψη στο Δημαρχείο και στη συνέχεια, μαζί με τον βουλευτή Θανάση Δαβάκη, τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Βερούτη και τον θεματικό ομόλογό του Νίκωνα Τζινιέρη, τον δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Χριστάκο και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μονεμβασιάς Παναγιώτη Γράφο, επιθεώρησαν τον χώρο που γίνονται τα έργα της μαρίνας.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν ζητήματα, όπως το ήδη υλοποιούμενο έργο βελτίωσης του δρόμου προς Μονεμβασιά, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή παρακολούθηση των αρχαιολογικού χαρακτήρα εργασιών στην Άνω Πόλη της Μονεμβασιάς.

Σημειώνουμε πως θα γίνει επέκταση του πρόβολου στην μαρίνα, με την Περιφέρεια να διαθέτει την επιπλέον πίστωση για την απαιτούμενη μελέτη, όπως επίσης ότι σύντομα ξεκινά η διαμόρφωση του δρόμου μέχρι την είσοδο της Καστροπολιτείας, στον οποίον θα ισχύει πλέον απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων.

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]