ΣΠΑΡΤΗ. Ας συστηθούμε. Το όνομά μου είναι Παναγιώτης Πανταζόπουλος του Ιωάννη. Είμαι ιδιοκτήτης του καταστήματος Sleep Experts στη Σπάρτη.

Έχοντας ασχοληθεί με τον χώρο του επίπλου και του στρώματος για περισσότερα από 15 χρόνια, με μεγάλο ενδιαφέρον για την ποιότητα του ύπνου και με την εμπειρία από πολυετείς δοκιμές προϊόντων εταιρειών ύπνου (στρώματα, κρεβάτια, μαξιλάρια) συνεργάστηκα με μια από τις κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα, την Elite Strom.

«Ένας ξεκούραστος άνθρωπος»

Η Elite Strom ιδρύθηκε την δεκαετία του 60 από τον Βασίλη Σπίνο με μια βασική αρχή να την καθοδηγεί έως και σήμερα: «Ένα ποιοτικό στρώμα, είναι ένας ξεκούραστος άνθρωπος»

Είναι μέλος του ISPA (Διεθνής Οργανισμός Προϊόντων Ύπνου) για την συνεχή βελτίωση της σε τεχνογνωσία και ποιότητα.

Η συνεχής καινοτομία, οι καλύτερες πρώτες ύλες και το μεράκι των ελλήνων τεχνιτών για ένα καλύτερο στρώμα της επιτρέπει, πέρα από την δική της γκάμα ανατομικών στρωμάτων, κρεβατιών και ειδών ύπνου να κατασκευάζει στην Ελλάδα, με περηφάνια, τις Συλλογές Response και Hybrid της Νο1 Εταιρείας ύπνου στην Αμερική «Sealy». Mια εταιρεία, με 140 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο ποιοτικό και ανατομικό στρώμα με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις σε πάνω από 60 χώρες. Με την αποκλειστική τεχνολογία Posturepedic σχεδιασμένη από ορθοπεδικούς για ανακούφιση, άνεση και στήριξη που διαρκεί.

Η Elite Strom επίσης εισάγει σε αποκλειστικότητα τα στρώματα και μαξιλάρια Tempur, την Νο1 εταιρεία ύπνου στον κόσμο κατασκευασμένα από το νέο καινοτόμο υλικό Tempur που σχεδιάστηκε, προ ετών σε συνεργασία με την ΝΑΣΑ (γνωστό σήμερα ως αφρός μνήμης – memory foam).

Τα στρώματα και μαξιλάρια της Tempur απορροφούν τις πιέσεις και αγκαλιάζουν το σώμα και τον λαιμό υποστηρίζοντας το και καθιστώντας τα την καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από χρόνιες ισχυαλγίες, αυχενικά σύνδρομα, αρθριτικά, κοίλες, δισκοπάθειες και πολλά άλλα.

Σημαντικές συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με την Ελληνική Βιοτεχνία ΚOYPPAS η οποία κατασκευάζει ποιοτικά μεταλλικά κρεβάτια σε πολλά σχέδια και χρώματα με 10ετή εγγύηση και δικές μας καινοτομίες όπως μεγαλύτερο αριθμό σανίδων (75% της επιφάνειας) και ειδικές προσθήκες μείωσης τριγμών και σταθεροποίησης των σανίδων. Χειροποίητα στρώματα ορθοπεδικά με 5ετη εγγύηση και τιμές απο 99€.

Επίσης συνεργαζόμαστε για την οικονομική σειρά Value με την Ελληνική Βιοτεχνία Pil. Μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία κατασκευάζει χειροποίητα μαξιλάρια – καλύμματα προστασίας – ανωστρώματα από τα καλύτερα υλικά όπως βαμβάκι, μαλλί, latex, παρθένες πολυεστερικές ίνες. Με πάνω από 25 διαφορετικά ποιοτικά μαξιλάρια για όλες τις ηλικίες και στάσεις ύπνου με τιμές από 10€.

Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με την Woodyline μια ελληνική εταιρεία που παράγει ποιοτικά παιδικά και εφηβικά κρεβάτια και χειροποίητα ορθοπεδικά στρώματα με κορυφαία αντιαλλεργικά υλικά, ανεξάρτητα ελατήρια. Διαθέτουν επίσης το αφαιρούμενο πλενόμενο ύφασμα στρώματος για να διατηρούνται πάντα στην καλύτερη κατάσταση με 5ετη εγγύηση.

Δώρα γνωριμίας

Δώρα με κάθε αγορά στρώματος έως 31/7 και δωρεάν παράδοση και παραλαβή του παλαιού σας στρώματος. Όλα τα στρώματά μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται σε όλες τις διαστάσεις που επιθυμείτε. Σεβόμενοι τον χώρο σας κι εσάς όλα οι συσκευασίες των ειδών μας καθαρίζονται επιμελώς πριν γίνει η μεταφορά τους από την αποθήκη μας στο σπίτι σας.

Πως θα καταλάβετε ότι το στρώμα μας χρειάζεται αντικατάσταση

  • Ένα έχουμε στρώμα πάνω από 10 χρόνια.
  • Εάν υπάρχουν βαθουλώματα.
  • Εάν ξυπνάτε χωρίς ενέργεια.
  • Εάν νιώθετε υπνηλία μέσα στη μέρα.
  • Εάν γυρίζετε συνέχεια στο στρώμα σας για να βολευτείτε.

Ποιοτικό Στρώμα – Επένδυση ευεξίας

Οφέλη ενός καλού στρώματος

Εάν έχετε περάσει έστω μια μέρα που δεν μπορέσατε να κοιμηθείτε ή ξενυχτήσατε λίγο πιο πάνω και αργήσατε να κοιμηθείτε, γνωρίζετε ήδη πως νιώσατε την επόμενη ημέρα. Κούραση, κακή διάθεση και νεύρα είναι μόνο λίγα από τα συμπτώματα μιας νύχτας χωρίς ποιοτικό ύπνο. Η έλλειψη ύπνου έχει πολλές συνέπειες για την υγεία σας, εξάντληση, έντονη υπνηλία, πεσμένο ανοσοποιητικό, κακή μνήμη, μαύρους κύκλους, άγχος και άλλα πολλά

Το σωστό ανατομικό στρώμα

Η επιλογή ενός ποιοτικού και ανατομικού στρώματος σε συνδυασμό με το σωστό μαξιλάρι για το δικό σας τρόπο ύπνου θα σας βοηθήσει να ξυπνάτε ξεκούραστοι, χωρίς πόνους, με ενέργεια και καλή διάθεση!

Sleep ExpertsΠαναγιώτης Ι. Πανταζόπουλος

  • Σπάρτη – Λυκούργου 69
  • Τηλ. 27310 20760 Κιν. 6988 524292
  • sleepexperts.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις