ΠΥΡΓΟΣ. Στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας χάρισε ο Εμμανουήλ Καραλής με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες.. Μια υπερηφάνεια που περίσσευε σε όλους, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου στο beach bar "Banana" Κατακόλου, στη “ζωντανή” μετάδοση του αγώνα, όπου όλοι μια μεγάλη παρέα έστειλαν νοερά τα πιο θετικά μηνύματα στον Πυργιώτη αθλητή.

Πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων καθώς και δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το μεσημέρι της Τρίτης (3/8) τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλοι μαζί μια παρέα, “έζησαν” μοιράστηκαν την αγωνία του, τη χαρά του και την “εκτόξευσή” του στα ύψη καθώς το όνομά του έλαμψε ανάμεσα στα κορυφαία του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος.

Μεταξύ των παρουσιών, η βουλευτής ΝΔ Ηλείας Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπουλου που παρακολούθησε από τις πρώτες θέσεις μαζί με τον κ. Αντωνακόπουλο τις προσπάθειες του Πυργιώτη αθλητή. Παρόντες επίσης ήταν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αργυρόπουλος, Δημήτρης Μεσσαλάς, Γιάννης Παπαδημητρίου, Μαρίνος Αχτύπης και Ανδρέας Βγενόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ Βασίλης Σεϊντής, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου δημάρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Πύργου Γιάννης Πλεμμένος, ο άμισθος σύμβουλος του δημάρχου Σπύρος Βενιζέλος καθώς και πολλοί άλλοι συνεργάτες. Ηχηρές ήταν και παρουσίες από τον αθλητικό χώρο με την διεθνή παίκτρια καλαθοσφαίρισης Μαρία Μοσχοπούλου, την πρωταθλήτρια κολύμβησης και προπονήτρια Μαρία Καλογεροπούλου, τον γυμναστή Μάκη Κόκκαλη καθώς και εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων “Αναγέννηση Πύργου”, “Απόλλων Πύργου” και “Γ.Σ. Άθληση”.

Μετά το τέλος του αγώνα του Εμμανουήλ Καραλή ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε “Σήμερα ήταν μια τιμητική ημέρα για την Ελλάδα μας, τη χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Η συμμετοχή του Εμμανουήλ Καραλή στον τελικό και μόνο λέει πολλά. Είναι μεγάλη τιμή για τον αθλητή μας, όπως και η θέση που κατέλαβε, είναι θέση τιμής. Μας έκανε όλους περήφανους και του ευχόμαστε στην πορεία της αθλητικής του καριέρας να κερδίσει πολλά χρυσά μετάλλια. Του ευχόμαστε συνέχεια να ανεβαίνει, πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο μπροστά. Αυτό είναι το μήνυμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Εμείς, από τη γη που ουσιαστικά θεμελιώθηκαν οι αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων, ζητάμε την πλήρη αποκατάσταση τους, και θα κάνουμε ότι μπορούμε από τη μικρή θέση του Δήμου Πύργου, την πρωτεύουσα της Ηλείας, αυτές οι αξίες να πάρουν το χρυσό μετάλλιο που τους αξίζει”.

Τέλος, αξίζει να διευκρινιστεί, ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είχε ουδεμία οικονομική επιβάρυνση για τον Δήμο Πύργου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις