ΜΟΛΑΟΙ. Νέο έργο ανακαίνισης – αναδιαρρύθμισης εσωτερικών χώρων της Μαθητικής Εστίας Μολάων, δημοπρατείται.

Τι περιλαμβάνει

Το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή της εισόδου των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου και του 3ου ορόφου, που αφορά σε 6 κοιτώνες, και των βοηθητικών χώρων τους, σύμφωνα με τη μελέτη που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μονεμβασίας, προϋπολογισμού 624.938,42 €.

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

«Το έργο δημοπρατείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης και χρηματοδότησης του έργου, τον Πρόεδρο κ. Κώστα Δέρβο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Δελακουρίδη, οι οποίοι επισκέφθηκαν το κτίριο, διαπίστωσαν τις ανάγκες και προέβησαν στην ολοκλήρωση των διαδικασιών κατασκευής του έργου, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, καθώς και όσους βοήθησαν στην ωρίμανση του έργου», τονίζει ο Ηρακλής Τριχείλης, Δήμαρχος Μονεμβασίας.

Να τονιστεί πως στο κτίριο έχουν γίνει και κατά το πρόσφατο παρελθόν 2 βασικά έργα ανακαίνισης, του 2ου ορόφου, προϋπολογισμού 325.203,25 € και η ανακατασκευή γραφείων και χώρων στον 1ο όροφο, όπου πλέον μετεγκαταστάθηκε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, προϋπολογισμού 94.866,14 €, που εκτελέσθηκε από τον Δήμο Μονεμβασίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις