ΣΚΑΛΑ. Την έντονη ανησυχία του εκφράζει ο Ηλίας Παναγιωτακάκος για την αντιμετώπιση της Πανδημίας στον Δήμο Ευρώτα. Αδιαφορώντας για το αν θα γίνει ενοχλητικός, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, σημειώνει ότι προ ημερών στην Μυρτιά έγινε, με την σύμφωνη γνώμη και την παρουσία του δημάρχου Ευρώτα Δήμου Βέρδου, «κορονοπάρτι» με την συμμετοχή 800 ατόμων!

Όπως γράφει ο Ηλίας Παναγιωτακάκος, «800 άτομα συνωστισμένα με την συμμετοχή συλλόγων που λόγω πανδημίας βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας και με άδεια που» όπως γράφει «χορήγησαν ο Δήμος Ευρώτα και η Αστυνομία».

Μια εβδομάδα πριν από το κορονοπάρτι ο Ηλίας Παναγιωτακάκος προειδοποιούσε: «Καλημέρα ...καλό και ήρεμο Σάββατο Με υγεία !!!αν μας το επιτρέψουν οι διοργανωτές των κορονογλεντιών!!! Συνεχίστε τις υποτιθέμενες συναυλίες με γλέντια τρικούβερτα και με συλλόγους σε αναστολή, μέχρι πρωϊας και ο κορονοϊός θερίζει!!! Τι σκ@τ@... δεν καταλαβαίνετε ότι βάζετε σε κίνδυνο μια ολόκληρη κοινωνία; Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχουν ζώνες ασυλίας Covid Free που υπάρχει συμβόλαιο ότι ο κορωνοϊός «δεν έχει άδεια λειτουργίας». Συνεχίστε την μαγκιά σας ... αλλά τα κορονογλέντια αυτή την περίοδο δεν φέρνουν ψήφους. Μόνο δράματα από τις υγειονομικές βόμβες που ελπίζουμε να μην το ζήσουμε. Τον σεβασμό μου και την καλοπροαίρετη ανησυχία μου. Καλύτερα χρήσιμος παρά αρεστός και κόντρα στον λαϊκισμό!!! Ας αντιδράσει και η κοινωνία ... Στο φόβο σας ποντάρουν. Αντιδράσετε με κάθε τρόπο κυρίως με ΑΠΟΧΗ»

Στην σημερινή του δημοσίευση ο Ηλίας Παναγιωτακάκος έχει αναρτήσει φωτογραφία του Δημάρχου Δήμου Βέρδου που μάλιστα απολαμβάνει το πούρο του… αλλά και των κατάμεστων τραπεζιών.

Αν τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα περιγράφει ο πρώην αιρετός του Δήμου Ευρώτα τότε οι αρχές που έδωσαν την άδεια ή ενέκριναν έστω και με την παρουσία τους ένα τέτοιο γλέντι οφείλουν εξηγήσεις. Αν τηρήθηκαν τα νόμιμα καλώς. Θυμίζουμε όμως ότι τα κρούσματα είναι σε έξαρση την περιοχή και ο Δήμος, τουλάχιστον, πρέπει να συμβάλει στην τήρηση μέτρων και στην αποφυγή συνωστισμού ακόμα και αν υπάρχει τυπικά νομιμότητα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις