ΜΑΝΗ. Στις εκτεταμένες εργασίες ασφαλτοστρώσεων και βελτιώσεων του επαρχιακού οδικού δικτύου της Ανατολικής Μάνης, που υλοποιούνται από την Π.Ε. Λακωνίας, πραγματοποίησε αυτοψία ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Άγγελο Πλειώτα και στελέχη της Υπηρεσίας.

Ικανοποιημένος δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης από την πορεία των εργασιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που διατρέχει τις Κοινότητες Μαυροβούνι - Αρεόπολη - Γερολιμένας - Άλικα - Λάγια - Κοκκάλα - Νύμφι - Φλομοχώρι - Κότρωνας - Πύρριχος και οι οποίες βελτιώνουν το οδικό δίκτυο σε μια περιοχή, που παρουσιάζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη και αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Με την υλοποίηση της οριζόντιας και κάθετης σήμανσης και των διαγραμμίσεων τμημάτων της οδού, ολοκληρώνονται τα έργα.

«Θα έχει έτσι υλοποιηθεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση αναβάθμισης του συγκεκριμένου οδικού δικτύου».

Ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι, «οι παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, αλλά και ολόκληρης της Λακωνίας, που ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 45.000.000 €, θα συνεχιστούν, με στόχο την αύξηση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας στο Νομό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις