ΣΠΑΡΤΗ. Ξημέρωμα στη Σπάρτη. Τα αυτοκίνητα διανομών κινούνται στο κέντρο. Όσα επιχειρούν να κινηθούν μέσω της Βρασίδα, κάτω από την οδό Γκορτσολόγου φθάνουν σε αδιέξοδο. Οχήματα παρκαρισμένα και από τις δύο πλευρές αφήνουν δίοδο μόνον σε δίκυκλα ή πολύ μικρά ΙΧ. Τα αυτοκίνητα του ανεφοδιασμού των καταστημάτων κάνουν οπισθοπορεία – με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει. Ομοίως το απορριμματοφόρο και τα σχολικά βαν δεν μπορούν να περάσουν. Φυσικά αν υπήρχε ανάγκη δεν θα περνούσε ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό.

Στο notospress.gr έχουμε επισημάνει και πάλι το θέμα αλλά φαίνεται οι επί της οδού Βρασίδα δεν βλέπουν το πρόβλημα και ο δήμος μάλλον αδυνατεί να παρέμβει. Η σήμανση πρέπει να γίνει έντονη, η ρύθμιση της λειτουργίας των πεζοδρομίων επίσης ενώ οι ξενοδόχοι θα πρέπει να ενημερώνουν τους πελάτες τους διότι αρκετά οχήματα που δημιουργούν το πρόβλημα είναι με πινακίδες εκτός Λακωνίας.

Όταν είσαι ο πρόξενός η ο θεατής του προβλήματος ίσως και να μην σε ενδιαφέρει. Όταν είσαι αυτός που θα υποστεί την ταλαιπωρία τότε το θεωρείς αδιανόητο και απαράδεκτο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις