ΝΑΥΠΛΙΟ. Σε μια πράξη εξαιρετικής σκληρότητας, ένας άντρας έδεσε την έγκυο σκύλα του σε ένα δέντρο στο δάσος και την άφησε να βρει το τέλος της.

Από θαύμα, ο σκύλος όχι μόνο επέζησε, αλλά γέννησε τέσσερα κουτάβια και τα κράτησε στη ζωή για 10 ημέρες.

Όταν η Lara, ένα μίγμα Pitbull, έμεινε έγκυος, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε ότι δεν ήθελε να φροντίσει τα κουτάβια της. Ως αποτέλεσμα, κατέφυγε στην πιο απάνθρωπη χειρονομία.

Αντί να της βρει ένα νέο σπίτι ή να την πάει σε καταφύγιο, την έδεσε σε ένα δέντρο σε ένα δάσος κοντά στο Ναύπλιο.

Αν και εγκαταλειμμένη σε ένα δάσος στη μέση της ερήμου, μόνη και δεμένη σε ένα δέντρο, η Λάρα τελικά γέννησε τέσσερα κουτάβια.

Κάπως έτσι, η Lara όχι μόνο επέζησε, αλλά κατάφερε να κρατήσει τα μικρά της ζωντανά για 10 ημέρες, χωρίς φαγητό, νερό ή καταφύγιο!

Όπως γράφει το pet-sitting.gr., όταν οι διασώστες έμαθαν την ιστορία της από μερικούς χωρικούς, έσπευσαν στο σημείο για να παραλάβουν τόσο εκείνη όσο και τα κουτάβια της. Δυστυχώς, ένας από τα κουτάβια της ήταν πολύ αδύναμο και δεν μπορούσε να αντισταθεί στη δοκιμασία.

Αλλά χάρη στην αγάπη και τη φροντίδα της ομάδας διάσωσης, τα άλλα τρία κουτάβια και η μητέρα τους άρχισαν να ανακτούν την υγεία τους. Όλοι τα πάνε περίφημα τώρα και είναι τόσο χαριτωμένα όσο θα περίμενες να είναι κάθε κουτάβι.

Όλοι ελπίζουν ότι ο αρχικός ιδιοκτήτης θα συλληφθεί και θα τιμωρηθεί για σκληρότητα στα ζώα. Είναι μεγάλη χαρά που οι διασώστες βρήκαν τη μητέρα και τα κουτάβια πριν συμβεί κάτι πολύ χειρότερο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις