ΛΑΚΩΝΙΑ. Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 4 /11, η επίσκεψη Αποστολής Κενυατών Κυβερνητών και επιχειρηματιών από τη Δημοκρατία της Κένυας, στη Λακωνία.

Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Αποστολής στην Πελοπόννησο, που διοργάνωσε το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Αθήνα.

Την αποστολή συνόδευε η Βίκυ Πανταζοπούλου, Επίτιμη Πρόξενος και στελέχη του Προξενείου και αποτελούνταν από Κενυάτες Κυβερνήτες και επιχειρηματίες της Κένυας.

Πρόγραμμα Λακωνίας

Το πρόγραμμα της Λακωνίας ξεκίνησε με την ξενάγηση στις επιχειρήσεις ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία», Σπάρτα Γκουρμέ ΑΒΕΓΕΤ και στο Κτήμα Θεοδωρακάκου στο Δαφνί, όπου το Επιμελητήριο παρέθεσε γεύμα στους προσκεκλημένους με τοπικά εδέσματα και πρόσφερε δώρα με τοπικά προϊόντα.

Ημερίδα στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας

Το απόγευμα (17:00) η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λακωνίας πραγματοποίησε στο Διοικητήριο ημερίδα με θέμα «Ελλάδα-Κένυα: Ευκαιρίες για Συνεργασία στον Πρωτογενή Τομέα, στη Μεταποίηση και στους τομείς Οικονομίας-Τουρισμού-Πολιτισμού» στην οποία συμμετείχαν φορείς και επιχειρηματίες.

Στην ημερίδα προβλήθηκαν βίντεο παρουσίασης της Λακωνίας και αναλύθηκαν οι δυνατότητες επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Ιωάννης Παναρίτης, στην ομιλία του στην εκδήλωση, πρότεινε τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην Κένυα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη συμμετοχή πελοποννησιακών επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να εξάγουν στην Κένυα.

Η Αποστολή εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία και συνέχισε την περιοδεία της με επόμενη στάση της Αργολίδα.

[Στην τελευταία φωτογραφία φωτογραφία το 2014 όταν η Πρόξενος της Κένυας είχε επισκεφθεί το Διοικητήριο Λακωνίας όπου την υποδέχτηκαν η αντιπεριφερειάρχης και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λακωνίας.]

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις