ΤΡΙΠΟΛΗ. Στην εξαγορά της εταιρείας Medolio, προχώρησε ο Στέφανος Παντελιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Optima που δραστηριοποιείται στο εμπόριο τυροκομικών προϊόντων. Πρόκειται για εταιρεία με πωλήσεις 341.497 ευρώ, που δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας ελαιολάδου την οποία είχαν συστήσει οι επιχειρηματίες Παναγιώτης Nίκας και Πέτρος Βενέτης.

Η εταιρεία έχει έδρα την Τρίπολη, όπου διαθέτει εργοστάσιο τυποποίησης ελαιολάδου και συναφών προϊόντων.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της, που προέκυψε από την έκτακτη γενική συνέλευσή που πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Δημήτρης Ντριγκόγιας, και μέλη οι Στέφανος Παντελιάδης και Παππάς Ευάγγελος.

Ο Στέφανος Παντελιάδης είναι επικεφαλής της εταιρείας ΟΠΤΙΜΑ, την οποία είχε ιδρύσει ο αδελφός του Παντελής Παντελιάδης, ιδιοκτήτης του ομώνυμου δικτύου cash & carry και της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market.

Ο ίδιος το 1997 απέκτησε τον έλεγχο της τυροκομικής βιομηχανίας ΗΠΕΙΡΟΣ. Το 2017 απέκτησε την εταιρεία ΔΟΜΟΚΟΣ Α.Ε, από τη Νίκας. Την ίδια χρονιά προχώρησε σε μια ακόμη μεγάλη συμφωνία, μέσω της Quality Brands International (QBI), με την ιταλική εταιρεία Granarolo International.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις