ΛΑΚΩΝΙΑ. Στα καταστήματα Σταματία Δημητροπούλου dtools.gr θα βρείτε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων για την περίοδο της ελαιοσυλλογής, ώστε η εργασία σας να γίνεται πιο ξεκούραστη και αποδοτική.

Τα ελαιοραβδιστικά μηχανήματα από ελληνικές και ξένες εταιρίες είναι διαθέσιμα στα καταστήματα μας και πάντα με την υπόσχεση ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας, ακόμα και μετά την πώληση, με πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και service.

Μερικές από τις εταιρίες είναι η SPASECONIC-ATRAX , ΥΑΜΑSTIK, CAMPAGNOLA , ZANON. Ελαιοραβδιστικά επιτραπέζια ελληνικής παραγωγής (ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑΣ , SUPER DINOS) αλλά και κρητικά ελαιόδυχτα σας υπόσχονται ποιότητα και αντοχή. Αγροτικά κιβώτια (τελάρα) ελληνικής κατασκευής αλλά και βυτία και ανοξείδωτα είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα μηχανήματα που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας , αλλά και τις ανάγκες της καλλιέργειάς σας.

12 άτοκες δόσεις

Γνωρίζοντας καλά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι παραγωγοί καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες, μέσα στην συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία, η εταιρεία μας προχωρά ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον παραγωγό. Προσφέρει 12 άτοκες δόσεις με την χρήση Πιστωτικής Κάρτας.

Μαζί σας 50 χρόνια

Είμαστε στον χώρο των μηχανημάτων των καλλιεργειών, δασών και κήπου πάνω από 50 χρόνια και προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει λύση σε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη. Το κατάστημά μας σας παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και service. Από το 1975 είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της STIHL στην Σπάρτη, Λακωνίας και στην Σκάλα, Λακωνίας.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες με ελαιοραβδιστικά όπως, Campagnola , Atrax Spacesonic, Zanon και Yamastik. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε είδη προστασίας όπως γυαλιά, γάντια , ενδύματα και υποδήματα. Με την βοήθεια του προσωπικού μας μπορείτε να βρείτε παρελκόμενα για τρακτέρ όπως καταστροφείς , χορτοκοπτικά-αλυσίδες , τα οποία θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική ανάγκη σας για την καλύτερη περιποίηση του κήπου σας ή της καλλιέργειας σας.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

  • 1ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 3o ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ-ΓΥΘΕΙΟΥ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2731082456
  • 2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΘΑΛΗ ΚΟΥΤΟΥΠΗ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ) , ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2735022100

EMAIL: stam.dimitropoulou@hotmail.com

Website: www.dtools.gr

Facebook: https://www.facebook.com/dimitropouloustam

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα 8:00-14:00
  • Tρίτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Τετάρτη 8:00-14:00
  • Πέμπτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Παρασκευή 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Σάββατο 8:00-14:00

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις