ΠΑΤΡΑ. Εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, με μηχανήματα ήταν από νωρίς σήμερα το πρωί, στην περιοχή της Γούβας, στο σημείο όπου ο μεγάλος όγκος βροχής, προκάλεσε κατολίσθηση θέτοντας σε κίνδυνο σπίτι και αποκαθιστούν όλες τις ζημιές. Από χθες δε, φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Πάτρας, οικογένεια που το σπίτι της κινδύνεψε από την κατολίσθηση στη Γούβα.

Σήμερα επίσης, ο Δήμος παρεμβαίνει στην οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, που διεκόπη εξαιτίας των πολύ σημαντικών ζημιών που προκάλεσε η προηγούμενη κακοκαιρία.

Τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια και της νέας κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, η Πολιτική Προστασία και όλο το δυναμικό των υπηρεσιών του Δήμου, παρενέβη σε δεκάδες περιπτώσεις που προέκυψε ανάγκη.

Έγιναν παρεμβάσεις μέσα στην πόλη, σε πολλές λαϊκές γειτονιές, στις παραλιακές περιοχές, αλλά και σε ορεινούς δρόμους του Δήμου που σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων και χωμάτινων όγκων, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία για τους κατοίκους, αλλά και η πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες.

Ήδη έχει επιτευχθεί ο στόχος στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Μεταξύ των περιοχών αυτών, είναι στην περιοχή Ασυρμάτου, σε Άνω Συχαινά, Ζαβλάνι, Βούντενη, Ρωμανού, στην Πάτρα, στον δρόμο που οδηγεί στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στου Μπάλα, Δραγώλενα και Λιαπέικα, Θέα, Λυκοχορός και στο δρόμο από Καρυά προς Σούλι, Τσουκαλέικα, Βραχνέικα κ.α.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου, για μια ακόμα φορά δίνουν τις δυνάμεις τους και η Δημοτική Αρχή, τους ευχαριστεί για μια ακόμα φορά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις