ΠΥΡΓΟΣ. Μια μερίδα μεγάλης αγάπης και αλληλεγγύης προσφέρθηκε σε δεκάδες οικονομικά ευάλωτες οικογένειες από το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου. Οι σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Πύργου, έβαλαν όλη την τέχνη και το μεράκι τους και μαγείρεψαν εθελοντικά για τους άπορους συμπολίτες μας, ενώ τα φαγητά μοιράστηκαν αμέσως από τους εθελοντές του γραφείου.

Γεύματα σε άπορους του γραφείου εθελοντισμού δήμου Πύργου ετοίμασαν οι σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Πύργου και συγκεκριμένα οι σπουδαστές της ειδικότητας <Μαγειρικής Τέχνης –Αρχιμάγειρας> υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή τους Νίκου Παπαδόπουλου.

Όπως ενημέρωσε ο Διευθυντής του Δημοσίου ΙΕΚ Πύργου Δημήτριος Βουδούρης, οι σπουδαστές της συγκεκριμένης ειδικότητας υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους και σε συνεργασία με τον Δήμο Πύργου και συγκεκριμένα με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένο και την ειδική συνεργάτιδα του Δήμου Πύργου Φλώρα Παπαγιαννάκη, προχώρησαν σε μία συμβολική κίνηση ώστε κανένας συμπολίτης μας να μη μείνει χωρίς φαγητό τις άγιες ημέρες που διανύουμε.

Οι σπουδαστές ετοίμασαν πενήντα (50) γεύματα στο εργαστήριο του ΙΕΚ. Το μενού ήταν «Πένες με σάλτσα ναπολιτέν με βασιλικό και παρμεζάνα τυρί».

Τα γεύματα παρέλαβε ο κ. Πλεμμένος ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους τους σπουδαστές, τον εκπαιδευτικό τους Νίκο Παπαδόπουλο καθώς και τον διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Δημήτρη Βουδούρη, ο οποίος για άλλη μια φορά στέκεται αρωγός σε κάθε εθελοντική δράση του δήμου.

Τα γεύματα αγάπης όμως δεν σταμάτησαν, ούτε σταματούν εδώ.

Το Γραφείο Εθελοντισμού παρέδωσε ένα πολύ γευστικό και θρεπτικό γεύμα σε όλους τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις