ΜΟΛΑΟΙ. Ένα χριστουγεννιάτικο τρενάκι κατέφθασε στον Δήμο Μονεμβασίας, για τρελές.. βόλτες, χριστουγεννιάτικες, στους δρόμους και τις πλατείες των Μολάων, της Πλύτρας, της Μονεμβασιάς και της Νεάπολης!

Το χριστουγεννιάτικο αυτό τρενάκι, προσκάλεσε το Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Τουρισμού καλώντας συγχρόνως, «τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανά, ταξιδεύοντας με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, που για πρώτη φορά έρχεται στο Δήμο μας, στους δρόμους και τις πλατείες του Δήμου».

Δρομολόγια του τρένου των Χριστουγέννων:

Από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου, στους Μολάους, με αφετηρία την πλατεία Δημάκου,

  • 21 -23 Δεκεμβρίου, (14:00 – 21:00)
  • 24 Δεκεμβρίου, από τις (11:00 -19:00)

23 Δεκεμβρίου (14:00 - 16:00) και 24 Δεκεμβρίου (11:30 - 13:00), στο φαράγγι του Λάρνακα θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους πολλές εκπλήξεις:

Το ξωτικό του Αϊ Βασίλη, ο χιονάνθρωπος, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το έξυπνο αρκουδάκι, περιμένουν τα πιτσιρίκια για να διασχίσουν μαζί το φαράγγι και να τα βοηθήσουν να ανακαλύψουν κρυμμένες λιχουδιές, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων, των καταστημάτων της πόλης και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των νηπιαγωγείων Μολάων.

25 και 26 Δεκεμβρίου, στην Πλύτρα, (11:00 - 18:00)

27 και 28 Δεκεμβρίου, στη Μονεμβασία, από (11:00 - 18:00) με αφετηρία την Πλάκα

29 και 30 Δεκεμβρίου, στη Νεάπολη, (11:00 - 18:00) με αφετηρία το γήπεδο του μπάσκετ στην παραλία.

Προσέχουμε

Η επιβίβαση στο τρενάκι θα γίνεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού rapid test ή self test σε ισχύ,

Η επιβίβαση ανήλικων ατόμων επιτρέπεται μόνο με τη συνοδεία γονέα,

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να επιβιβαστούν σε κάθε βόλτα του τρένου είναι 30. Η επιβίβαση θα πραγματοποιείται στην αφετηρία με σειρά προτεραιότητας,

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την επιβίβαση στο τρένο.

Και μια ευχή

«… όλα αυτά με την ευχή, να μη βιώσει κανένα παιδί τη έλλειψη των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους μας καλές γιορτές! Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά χαρούμενη, με υγεία, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

…ελάτε λοιπόν με υπευθυνότητα να παραμείνουμε ασφαλείς χωρίς να αφήσουμε αυτά τα Χριστούγεννα να χαθούν!», αναφέρει η Παναγιώτα Αλειφέρη, επικεφαλής του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις