ΑΡΓΟΣ. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα επιτυχημένο υπουργό. Ο Μάκης Βορίδης πέρα από την ευφράδεια και την τεκμηρίωση στον λόγο του είναι ένας νηφάλιος πολιτικός που ακούει με προσοχή τη βάση. Επίσης ο Δημήτρης Καμπόσος είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος, που πολύ συχνά γίνεται ο τύπος που αντιγράφουν όχι μ΄πονον αυτοδιοικητικοί αλλά και πολιτικοί.

Προ ημερών Βορίδης και Καμπόσος συναντήθηκαν άτυπα, ως φίλοι από τα παλιά. Η φωτογραφία από αυτό το φιλικό ραντεβού πυροδότησε σχόλια και συζητήσεις. Όχι άδικα.

Μπορεί να φανταστεί κανείς ότι όταν συζητούν ο υπουργός Εσωτερικών με τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, πολλές ειδήσεις θα προκύψουν.

Ωστόσο ο Δημήτρης Καμπόσος σε δημόσια αναφορά του ξεκαθάρισε ότι ήταν μια φιλική συνάντηση κατά την οποία συζήτησαν και θέματα που αφορούν τον κόσμο αλλά και την αυτοδιοίκηση.

Μέχρι στιγμής είδηση δεν προέκυψε και δεν επιβεβαιώθηκαν όσα γράφονται και λέγονται όπως:

  • Ο Δημήτρης Καμπόσος υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αργολίδα.
  • Ο Δημήτρης Καμπόσος υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο.

Είναι προφανές ότι η αξία των δύο ανδρών στο πολιτικό στερέωμα και η αποδοχή στον κόσμο είναι αρκετά για να αποτελεί είδηση η συνάντησή τους. Άλλωστε ποιος νουνεχής υπουργός Εσωτερικών δεν θα επιδίωκε μια συζήτηση με έναν από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους της χώρας και ποιος προοδευτικός δήμαρχος δεν θα αφιέρωνε χρόνο για ένα τετ-α τετ με τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις