ΚΡΟΚΕΕΣ. Νέα ένταξη, έχουμε, στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» ύψους 647.644,56 €, η οποία υποβλήθηκε και θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Ευρώτα σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πάρνωνα Α.Ε.

Νέο κτίριο Παιδικού Σταθμού στις Κροκεές

Η ένταξη αφορά στο έργο «Νέο κτίριο Παιδικού Σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Κροκεών Λακωνίας» στο οικόπεδο ιδιοκτησίας της Τ.Κ Κροκεών (πρώην Στρατάκη).

Το έργο αφορά την ανέγερση νέου κτιρίου το οποίο θα λειτουργήσει ως Παιδικός Σταθμός δυναμικότητας 25 νηπίων, στην τοπική ενότητα Κροκεών του Δήμου Ευρώτα, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Το έργο θα καλύψει σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται στο Δήμο Ευρώτα όσον αφορά το θέμα της σχολικής στέγης. Ο Δήμος, ύστερα από δεκαετή και πλέον απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, προώθησε την μελετητική ωρίμανση του έργου προκειμένου να επιλυθεί το σοβαρότατο πρόβλημα της έλλειψης σχολικής στέγης και να γίνει καλύτερη ανακατανομή του δυναμικού των νηπίων στην περιοχή.

Όπως το περιγράφουν από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πάρνωνα Α.Ε:

«Η απόφαση ένταξης περιλαμβάνει τα κάτωθι Υποέργα:

  • Κύριο Υποέργο 1: «Νέο κτίριο Παιδικού Σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Κροκεών Λακωνίας»
  • Υποέργο 2: Διοικητικό κόστος υπηρεσιών Επίβλεψης και διαχείρισης έργου
  • Υποέργο 3: Δαπάνη μελετητών – Τεχνικών Συμβούλων
  • Υποέργο 4: Δαπάνη σύνταξης και προετοιμασίας φακέλου υποβολής αίτησης χρηματοδότησης

Έχει αναρτηθεί στο diavgeia.gov.gr:

https://www.evrotas.gov.gr/sites/default/files/6%CE%A43%CE%9946%CE%9C%CE%A4%CE%9B6-%CE%97%CE%A8%CE%A9.pdf ».

Τα στελέχη του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πάρνωνα ευχαριστούν τον Δήμαρχο Ευρώτα, Δήμο Βέρδο και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου «…για τη διαχρονική συνεργασία και εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις