ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος - για το έτος 2022 στις κατηγορίες σκαφών OPTIMIST και ILCA 4 – διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), 4 – 6 Φεβρουαρίου 2022.

Το Πρωτάθλημα

Το Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Γυθείου και θα συμμετέχουν περίπου 100 σκάφη από 10 Ομίλους της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδος. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το ευρύ κοινό με σκοπό τη γνωριμία του κόσμου με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Προπονητικό Camp

Στα πλαίσια του ανωτέρω Πρωταθλήματος, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας στις 27 – 30 Ιανουαρίου 2022 προπονητικό Camp με την παρουσία διακεκριμένων προπονητών με την αθλητική τους ομάδα, διεθνούς Κριτή και γυμναστή τής Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ευχαριστίες

«Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ανατολικής Μάνης για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου και τη στήριξή του στο Προπονητικό Camp και στο Πρωτάθλημα, καθώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και ανταποκρίνεται στα αιτήματά μας», ανέφεραν από τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις