ΤΡΙΠΟΛΗ. Όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε κατά σειρά τις έδρες της Διοίκησης Κέντρων (ΙV Μεραρχία Πεζικού), του 11ου Συντάγματος Πεζικού και της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Επίσης, επισκέφθηκε τον 11ο Λόχο Υγειονομικού, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης, όπου μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αναστάσιο Τζανή και συνομίλησε με νοσηλευόμενους στο Τμήμα Νοσηλείας.

Ο Ν. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τις διοικήσεις για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους. Επιπλέον, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους και συνομίλησε με στελέχη, στρατεύσιμους και πολιτικό προσωπικό.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τις τοπικές κοινωνίες, πραγματοποίησε συνάντηση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρίπολης με τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας Εμμανουήλ Σκανζό και τον δήμαρχο Τρίπολης Κωνσταντίνο Τζιούμη.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν κατά περίπτωση ο επιτελάρχης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού, υποστράτηγος Νικόλαος Τριανταφύλλου και ο διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, υποπτέραρχος Γεώργιος Βαγενάς.