ΣΠΑΡΤΗ. «…Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας…» στο κάλεσμα της εορταστική δράσης για πασχαλινό bazaar, που πραγματοποιήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης, 18 - 20/4/2022 στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης.

Αναφέρουν από τον Δήμο Σπάρτης:

«..Όλοι γνωρίζουμε και θαυμάζουμε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Η εμπιστοσύνη του κόσμου στη συστηματική εργασία του εθελοντικού οργανισμού ήταν εμφανής στην παρούσα δράση.

Επιθυμία του Δήμου Σπάρτης στηρίζοντας και συμμετέχοντας στο πασχαλινό bazzar του Χαμόγελου του Παιδιού να συμβάλλει και να ενισχύσει το μήνυμα «Μία λαμπάδα…ένα Χαμόγελο», ώστε να χαρίσει σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη ένα χαμόγελο.

Λαμπάδες και χειροποίητες κατασκευές, κατασκευασμένες από εθελοντές, πλαισίωναν το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού ενώ παράλληλα με το πασχαλινό bazaar την Μ. Τρίτη στις 19/04/2022 το απόγευμα, το ΚΔΑΠ «ΑΓΩΓΗ» διοργάνωσε σε ένα ευχάριστο κλίμα πασχαλινές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής κα Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους δημότες που στήριξαν το πασχαλινό bazaar, όσους εργάστηκαν καθώς και τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να στεφτεί με επιτυχία η εν λόγω δράση.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις