ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Άλλη μια εταιρεία κολοσσός έρχεται να προστεθεί σε αυτές που περνάνε από τον κρατικό αερολιμένα Καλαμάτας, και πιο συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία Lufthansa. Η πρώτη πτήση της Lufthansa στον διεθνή κρατικό αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” προσγειώνεται σήμερα, Σάββατο 21 Μαΐου, στις 6:30 το απόγευμα, προερχόμενη από το Μόναχο.

Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της έναρξης των δρομολογίων του γνωστού γερμανικού αερομεταφορέα προς τον διεθνή κρατικό αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, το αεροσκάφος κατά την είσοδό του στον χώρο στάθμευσης αεροσκαφών, θα περάσει κάτω από την καθιερωμένη σε ανάλογες περιπτώσεις αψίδα νερού που θα σχηματίσουν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ενώ το παρών θα δώσει και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στελέχη της οποίας θα υποδεχτούν τους επιβάτες της πτήσης.

Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η πρώτη πτήση της Aegean στις 3:20 μ.μ , από τις Βρυξέλλες, ενώ την Τρίτη 31 Μαΐου, στις 9:40 το πρωί, θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας η πρώτη πτήση προς την μεσσηνιακή πρωτεύουσα της εταιρείας Volotea, από την Βενετία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις