ΛΑΚΩΝΙΑ. Είμαστε στον χώρο των μηχανημάτων των καλλιεργειών, δασών και κήπου πάνω από 50 χρόνια και προσπαθούμε να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας δώσει λύση σε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη.

Το κατάστημά μας σας παρέχει πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και service. Από το 1975 είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της STIHL στην Σπάρτη, Λακωνίας και στην Σκάλα, Λακωνίας.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες με ελαιοραβδιστικά όπως, Campagnola , AtraxSpacesonic, Zanon και Yamastik.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε είδη προστασίας όπως γυαλιά, γάντια , ενδύματα και υποδήματα. Με την βοήθεια του προσωπικού μας μπορείτε να βρείτε παρελκόμενα για τρακτέρ όπως καταστροφείς, χορτοκοπτικά - αλυσίδες , τα οποία θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ή επαγγελματική ανάγκη σας για την καλύτερη περιποίηση του κήπου σας ή της καλλιέργειας σας.

Καθαριότητα με πλυστικά μηχανήματα STIHL και Nilfisk

Σύμμαχος σας στην καθαριότητα η STIHL με τα νέας τεχνολογίας πλυστικά μηχανήματα και ηλεκτρικές σκούπες . Χρόνια τώρα η STIHL είναι δίπλα σας στην περιποίηση των κήπων σας αλλά τώρα είναι δίπλα σας και στον καθαρισμό των σπιτιών και των μαγαζιών σας.

Πλυστικά μηχανήματα και σκούπες της Nilfisk είναι ο βοηθός σας στον καθαρισμό του σπιτιού, του κήπου , του αυτοκινήτου και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται καθάρισμα!! Η Nilfisk είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού.

Πλυστικά μηχανήματα διαφόρων τύπων για να επιλέξετε αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Από το πιο μικρό ερασιτεχνικό μέχρι το πιο δυνατό επαγγελματικό μηχάνημα για να μην αφήσετε καμία ‘βρωμιά’ να σας ταλαιπωρήσει.

Οικιακές και επαγγελματικές σκούπες γίνονται οι απαραίτητοι σύμμαχοι σας στο καθάρισμα!

Διαλέξτε το μηχάνημα που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του σπιτιού σας!!

Ελάτε στο κατάστημα μας να βρούμε μαζί αυτό που ψάχνεται για να γίνει το καθάρισμα εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

  • 1ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : 3o ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ-ΓΥΘΕΙΟΥ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2731082456
  • 2ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΘΑΛΗ ΚΟΥΤΟΥΠΗ(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ) , ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2735022100

EMAIL: stam.dimitropoulou@hotmail.com

Website: www.dtools.gr

Facebook: https://www.facebook.com/dimitropouloustam

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα 8:00-14:00
  • Tρίτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Τετάρτη 8:00-14:00
  • Πέμπτη 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Παρασκευή 8:00-14:00 κ’ 17:30-20:30
  • Σάββατο 8:00-14:00

«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΗ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ»

Αλυσοπρίονα, Χορτοκοπτικά, Ελαιοραβδιστικά, Καταστροφείς, Ψεκαστικά συρόμενα, Παρελκόμενα τρακτέρ, Μηχανές Γκαζόν, Σκαπτικά, Βυτία, Ανοξείδωτες δεξαμενές, Αντλητικά συγκροτήματα, Ψεκαστικά, Εργαλεία χειρός

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις