ΣΠΑΡΤΗ. Η Πρόεδρος της Κοινότητας Πλατάνας Δήμου Σπάρτης κ. Θεοδώρα Δέδε εκφράζει και από τα ΜΜΕ την έντονη διαμαρτυρία της για την εγκατάλειψη της Τοπικής Κοινότητας. Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο προειδοποίησε το Σώμα και τον κ. Δήμαρχο για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η προεδρία σημειώνοντας ότι είναι υποχρεωμένη «να παραδώσει τα κλειδιά» της Κοινότητας.

Όπως αναφέρει «παρόλες τις πολλαπλές και συνεχόμενες από πέρυσι οχλήσεις στη δημοτική αρχή και τοποθετήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης για το μείζον θέμα της λειτουργίας του κοινοτικού πηγαδιού που αρδεύει την Κοινότητα Πλατάνας και τον οικισμό Ζαγάνας και παρά τις διαβεβαιώσεις που είχα από τότε για την επίλυση του προβλήματος, έως και σήμερα δεν έχει δοθεί καμία λύση.

Το κοινοτικό πηγάδι εξυπηρετεί τις ανάγκες άρδευσης των παραγωγών, είναι η μοναδική τροφοδοσία νερού για τυχόν πυρκαγιά της γύρω περιοχής, αλλά και παροχή άρδευσης στο κοινοτικό γήπεδο όπου πλέον ξεράθηκε!!

Πέραν αυτών, πεταμένα από πέρυσι χώματα εναποτέθηκαν εκεί και υπήρξε η υπόσχεση για επανασπορά και χρήση του κοινοτικού γηπέδου που ούτε αυτό έως σήμερα έχει συμβεί με αποτέλεσμα να εμποδίζουν στον χώρο.

Ταυτόχρονα, οι καθαρισμοί χορταριών και η συντήρηση των αγροτικών δρόμων βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση και με δικά μου έξοδα προσπαθώ καθημερινά να καλύψω ανάγκες καθαρισμού και οποίες άλλες αντέχω!

Για όλα τα ως άνω θέματα ο Δήμος Σπάρτης έχει γραπτώς και προφορικώς ενημερωθεί από πέρυσι.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά είναι απών!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις