ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Μεσσήνιας φιλολόγου, νομικού, ψυχικής συμβούλου, ποιήτριας και συγγραφέως Ελένης Σταθοπούλου, με τίτλο « οι εντολείς», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις anima, παρουσιάστηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 2 Ιουνίου 2022, στην Πινακοθήκη Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας,

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την ενδιαφέρουσα ομιλία της συγγραφέως για τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στη λογοτεχνία, τα οποία μάλιστα φώτισε και από την οπτική γωνιά της ψυχολογίας.

Ακολούθησε η παρουσίαση τού βιβλίου από την Μαρία Νταλλή, την ειδική γραμματέα της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων. Αυτή, μεταξύ άλλων τόνισε ότι το έργο είναι ένα παιχνίδι με τον χρόνο, ότι η συγγραφέας καταφέρνει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης του μυθιστορήματος, ότι στρέφει αριστοτεχνικά τις υποψίες σκόπιμα προς λάθος κατεύθυνση, για να λύσει τα μυστήρια στο τέλος, ότι επίκεντρο τού έργου είναι ο έρωτας, τόσο δυνατός και σημαντικός, που μπορεί ν΄ ανακατέψει το σύμπαν.

Έπειτα διαβάστηκαν με δεινότητα λόγου αποσπάσματα από τη Σοφία Ειρήνη Γιαννοπούλου, μέλος τού Συλλόγου Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» τού Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

Στη συνέχεια διαβάστηκε μήνυμα της Αντωνίας Παυλάκου, φιλολόγου - Προέδρου της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων, που μίλησε για το συνολικό έργο της συγγραφέως και την ικανότητά της στη γραφή, αλλά και για τις αρετές τού τελευταίου της αστυνομικού μυθιστορήματος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπογραφή των βιβλίων της από τη συγγραφέα!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις